- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elcan
tag
válasz
King Unique #3999 üzenetére
Köszi a választ, infókat. Abszolút jogos amit mondtál, valóban nem voltam elég körültekintő. Minden másnál képes vagyok hetekig is nézelődni, olvasni, kérdezni, stb, de most valahogy eszembe sem jutott ez. Kellett gyorsan egy pendrive, ami olcsó, viszonylag nagy és amin el tudok vinni egy anyagot vkinek. Kb ennyit néztem, plusz a vásárlói hozzászólásokat, amiket így az új infók birtokában kb át kéne húzni és odaírni, hogy bullshit.
Egyébként pont azt csinálja, amit írtál. Pl egy filmet másolok rá, beindul tényleg nagy sebességgel, de ez csak néhány mp, majd 70-60-50-40-30...másodpercenként egy 10-essel és megáll 4 megánál, majd így fejezi be a dolgot.
Szerencsére olcsó tanulópénz volt.
Egyébként még én nem találkoztam ilyennel, mert a meglévők közül egyik sem produkálja ezt, de legalább már ezt is tudom.
Még egyszer köszi. -
Elcan
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen pendrive-ot. KINGSTON 16GB DT100G3/16GB.
Alapból ugye FAT32-re volt formázva és így nagyon lassú is volt. 4 megával másolt max. Gyorsformázva NTFS lett, amivel a másolás megugrott 132 megára, kb 2-3 mp alatt föl is szalad 86-99%-ra majd kell min 5 perc, mire befejezni a maradékot. Mi lehet a baj, többi pendrive-om nem csinál ilyet.
Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest