- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
awe2
csendes tag
Szép napot emberek,
kérek segítséget hátha találkozott valaki már hasonló gonddal, nekem ezidáig nem sikerült megoldanom.
Adott Sandisk extreme USB3 32Gb pendrive, ami kisértetiesen win 10re+ új alaplap váltással egybeesően nem igazán akar normálisan működni, usb3as porton felismeri lehet re másolni, de behelyezéskor az első hibaüzenet mindig az "usb not recog...." és "Description request fail" majd szinte azonnal lehet is "használni" de tényleg, megy rá irás olvasás. Az eszközkezelőben persze sárga felkiáltó jeles marad. Na ha viszont USB2es portba dugom se hang se kép, és sajnos nem csak a saját gépemen hanem bármilyen más eszközön sem megy usb2őn. Amit próbáltam: driver leszed, felrak, power option, fast boot, szinte mindent ami a neten találtam eddig. Gond hogy a leírások inkább arra vonatkoznak hogy egy usb3as nem müxik, nem hogy megy de furán és usb2őn sehogy
. Mb Asrock z170 extreme 6+, intel gen7.
Miután arra gyanakodtam hogy a drive rosz, egy másik ugynilyenen is sikerült ugyanazt az eredményt produkálni.
Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mb Asrock z170 extreme 6+, intel gen7.