Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Lehet már egy páran megtaláltátok egy korábbi hirdetésemet, ami elromlott pendrive-ok megjavításáról szólt. Idő, pénz, és szoftverhibás pendrive-ok hiányában a felvásárlást abbahagyom. De hogy ne vesszek kárba, megosztom veletek, hátha így azért segítek sokakon!
Minden pendrive-on vagy egy memória és egy vezérlő IC. Ha nem tud írni, olvasni, és mégis látod rajta az adatokat, vagy lassú, esetleg vírusos, akkor a vezérlő IC újrainstallálásával megoldható bármiféle szoftveres probléma. Mindez titok oroszul rejlik a weben. Nem tanultam oroszt, de elektronikai alapismeretem segítségével megtaláltam. Mielőtt elkezded javítani a pendrive-od, nézd meg a memória és a vezérlő IC sorozatszámát. Pl egy 8GB-os Kingston DataTravellerben Phison PS2232-es IC van és Toshiba memóriachipek. Ezek után meg kell keresned a pendrivodat az oldalon, és a hozzá megfelelő programot ami az ic-ket támogatja.
Továbbá elég sok hasznos információval rendelkeznek ott, adatvisszaszerzés és millió kis apróság aminek sokan hasznát vennétek.
Ide kattints! vagy Oroszul
Sok sikert hozzá, remélem hasznos tanácsokat adtam mindenki számára!
Üdv Stumi
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest