- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Adott egy Kingston Datatraveler G3-as 32Gb-os pendrive. Volt mar formazva FAT32-re es NTFS-re is tobbszor. Nemreg egy frissiteshez hasznaltam ami FAT32-t kovetelt meg. Ezutan ujbol frissitesre hasznaltam de egy bootolhato meghajto keszult belole. Minden jol is ment, mint viszont szeretnem visszaformazni NTFS-re viszont a windows nem ismeri fol... a kollegam ajanlott egy low level formatting tool nevu progit ami igaz, h felismeri de formazni ugyanugy nem tudja: a meghajto irasvedett uzenettel!
Soha nem hasznaltam az irasvedett opciot hacsak a multkor veletlenul nem kapcsoltam be, de nem hinnem...
(irasvedett/nem irasvedett kapcsolo nincs a sticken)A kerdesem az, h milyen opcioim vannak? Firmware frissites mukodhet vagy mehet a kukaba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest