- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Nekem is ez jelent meg most, azaz kihúztam a settoboxból (vagy hogy írják lényegtelen) be helyeztem a laptopba, simán felismerte, át húztam a filmeket a gépre,minden ok. A Saját gépemnél viszont már formázás jött ki, meg üres pen... akkor jött a rohangálás a 2gép közt, hogy melyik ismeri fel, és formázza le, pechemre egyik sem mind üres pen-t mutatott ugyan így. Formázásnál rá kapcsoltam az eszköz alapértelmezéseinek vissza állítására, majd elindítottam a formázást, bezzeg a winf.s nem engedte leformázni, hibával kidobta, akkor ki-be húzogadtam az usb csatlakozóból a pen-t, és csodával határos módon vissza tért bele a lélek, és meg volt minden adat, és formázni is tudtam. Már kezdtem megijedni, hogy vehetek egy újat

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest