- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
sziasztok
létezik az, hogy ha pendrive-ra csak kisebb fájlokat másolok (néhány száz KB méretűeket), akkor bazira lassan totyorog át az adat, és ha nagyobbakat, akkor akár 7MB is átcsússzan másodpercenként? gondolom kb elképzelhető, de azért érdekel a véleményetek
meg persze az is, hogy ezt esetleg ki lehet-e küszöbölni? (bár gondolom, nem valószínű
)
köszi előre is
-
kjany
tag
....tudtam, hogy valahol van nekem is olyanom
8GB Kingston DT101Y_TC_write -
kjany
tag
Kösz az ujabb tesztet.
Ezzel az nyert bizonyosságot, hogy sajnos a mostani DT110 széria lassan a sor végére kerül Kingstonéknál (én is hasonlókat mértem néhány napja) [L:itt%20egy%20kiss%C3%A9%20vissz%C3%A1bbvettek:][link][/L]
...NTFS -re formázás után én is tapasztaltam, hogy lassulás történik (nem értem, hogy miért) -
kjany
tag
Igen egyes kiskerek képesek minden indokot kitalálni, csakhogy meneküljenek a garancia előll
, ...ezt nem értem, hiszen tőllük a nagyker szó nélkül visszaveszi.
A DT110 egy csúnyácska nagy drive (bár ez nézőpont kérdése)
Hogy mondjak valami biztatót, eladtam már legalább 20db DT110 -et, egyaránt mindegyikről pozitiv visszajelzés jött, garancia =0, ez más Kingston darabokra is igaz.
A leglasubb darab is 8-10MB/s irást tudott stabilan.
....mindig gondban vagyok ezekkel a gigabájtokkal', meg megabájtokkal'
természetesen 2MB/s -ot akartam volt irni, 2GB sebességü pendrivera egy kicsit még várni kell -
kjany
tag
Azonnal vidd vissza gariba !!!....1-2 hónapja bejött az országba egy sz'r széria a kék szinü dt101 -ből, a jelenség az amit leirtál max 2GB irási sebesség.
Most ha otthon lennék elrettentésül tudnék linkelni teszteket, mivel én is beleszaladtam egy nagyobb mennyiségbe, ami azonnal ment is vissza a forgalmazó nagykerbe, természetesen szó nélkül cserélték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged