-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
Molnár Tamás, Norka 15 Bt, Páfrány utca, hozzá járok évek óta. Van weboldala. Klíma tisztítása egyébként jobb rendes helyen, spray nem viszi ki a gombát, szépen benthagyja, most sikerült ezzel szembesülnöm fali klímánál.Jobb esetben leszedi, és a szellőzőn keresztül befújja az utastérbe.
-
nesa
veterán
En az egesz cakk pakk er olaj, gyertya csere +klima 10k tartok realisnak a szurot es az olajat te veszed,
Mondjuk ezeket otthon is megbirod csinalni, en is magamnak cserelem az olajat 2-2,5 havonta.(#58214) nbl2
Farkasek ugytudom olajat is cserelnek.
Szurot ott szoktam venni de olajbol szamomra ismeretlen markat arulnak, enmeg Helix HX5 a masikba meg HX7 szoktam venni, a felsovamhaz utcaba,kicsit mindig lehet alkudni ha valaki szeret. -
nbl2
senior tag
Klímatisztításra a Farkas filter-t ajánlom. nem lehúzosok, 4000Ft-ért megcsinálják, és nem gagyi spray-vel hanem rendes gombaölős gőzbefúvással. Vagy ha tutira akarsz menni, akkor az az Autoklub-nál csinálnak teljes csírátlanítást ozon-nal, most tavasszal volt akció pár ezer forintért.
-
Kérdezz rá a Peugeot Autószigetnél. Nem csak Peugeot-t szerelnek és nagyon normál áraik vannak. Múlt héten fizettem egy olaj, pollenszűrő stb. stb. (2 éves) szervizért 19.000 forintot.
Továbbá a Media Markt-ban a hifi cuccoknál
láttam kitéve egy eléggé profinak tűnő klímatsztító spray-t jó áron. Én is olyannal szoktam, tökéletes.
-
M_AND_Ms
veterán
"Egy olajcsere, gyertyacsere"
Ez rutinmunka, nem kell hozzá márkaszerviz és spéci skodás ismeret se, csak egy nomrális, nem hazug szerelő. Amúgy mi a gond a kocsiddal? Mert, ha nem voltál még szerelőnél, ne te mondd meg mit kell csinálni az autóval (pl.: gyertyacsere)! Ha meg annyira értesz hozzá, akkor magad is ki tudod cserélni a gyertyákat és az olajat (ez utóbbihoz nem árt egy aknás garázs)
"klíma tisztításra"
Ezt meg te is meg tudod magadnak oldani egy klímatisztító sprével, amit bármely nagy-áruházban találsz. Ez elég, legtöbbször a klímás is ezt csinálja (az én 10 éves autómnál is így tisztítottam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged