- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Oliverda #47530 üzenetére
Ööö, ezt a poént remélem nem veszed/veszitek hirdetésnek.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Oliverda #47522 üzenetére
Bocs, de én és szerintem sokan mások próbálják magukat azokhoz a szabályokhoz tartani amit lapcsalád előír. Jelenleg az a szabály, hogy nem lehet hirdetni. Te mégis megtetted...Ez nem olyan mintha a saját szőnyegedre piszkítanál?
Egyébként azt is tök megértem, hogy a tesztek alatt elég nagy figyelmet kap a cucc és így van reális esély, hogy minimális veszteséggel tudjatok kimászni a dologból...De akkor tegyétek helyre a dolgokat. Csináljatok valami kiárusítás rovatot, vagy írjátok bele a szabályzatba, vagy az adott teszthez legyen valahogy hozzáírva...stb Mert ez ami most van nem kerek...
Egyébként a múltkor Parci szerintem tök korrekten reagálta le a dolgot a Thinpad topikban... -
s7evcsenko
addikt
válasz
Oliverda #47517 üzenetére
Én nem támadtalak, félre ne érts, és abszolút nem is zavar sem a Te, sem más hirdetése...
Pusztán javasolni próbáltam valamit.
Itt nem arról van szó, hogy ki látja be és ki nem, mert ez csak hozzáállás kérdése, csak ha már van egy szabály, akkor az mindenkire vonatkozik, ha nem írod le, hogy kire nem...
Mert ugye így olyan, mint ha lennének egyenlőek és még egyenlőbbek...
Mindig lesz olyan ember aki ezt szóvá fogja tenni, és sajnos a szabályzat alapján igaza is van, még ha teljes mértékben el is fogadható az érvelésed...
(ám ha ezt eddig tényleg csak két ember tette szóvá, akkor egy kicsit hirtelen haragú vagy nem?)
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Oliverda #47514 üzenetére
Tudod, nem épp tartom jogosnak sem ezt, sem pedig a linkelt topikban kapott kritikára a túlzott reakciódat!
Monduk azt nem tudom, hogy Enszuke hányszor, és miket szólt be...
Lehet, hogy úgy van ahogy írod, és a kedvünkért tesztelt dolgokat árulod, de azt se felejts el, hogy ha nem tesztelsz semmit, akkor nem látogatja senki az oldalt, vagyis ez erősen adok-kapok elven alapszik!
Így viszont az érvelésed már nem annyira kerek...
Viszont sokkal egyszerűbben és barátibban le tudnátok rendezni a hasonló észrevételeket azzal, hogy ha a szabályzatba beleírnátok, hogy "kivétel ez alól a házigazda és a VIP" vagy valami hasonló kis kiegészítés.
Kétlem, hogy ezután bárki is a szemetekre hányná a dolgot, ezáltal nem kellene magyarázkodnotok, sem feleslegesen idegeskednetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest