- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, mondjuk kérdés az akkori UVD tudja-e azt a profilt. Meg az is, hogy meddig lehet használni azt a Firefox plugint amivel így működik a Youtube és amúgy a Firefox Linux alatt csak most kapta meg ezt a képességet X alatt, vannak még vele gondok.
Inkább kapjon a gyerek egy RaspberryPI4-et.
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Aha, ok. Én is lehet, hogy adok el belőlük, bááár akkor megint úgy járok majd, hogy 10-15-20 év múlva, ha már az AGP-s (P2-P3-P4) gépek is muzeálisak lesznek és építenék retrógépet, akkor meg nem lesz egy árva AGP kártyám se, az tuti
ahogy most az ISA és PCI kártyákkal vagyok... úgy kell vadásznom őket.
Szóval szerintem megtartom őket, egyik sem nagy értékű csodakártya...
Amúgy emlékeim szerint a Savage elég gyenge kártya volt, ami a 3D-t illeti. Legalábbis valami ilyesmi rémlik... de lehet, hogy teljesen jó és elég lenne azokhoz a játékokhoz, amiket akarok felrakni majd.
Szóval köszi, megjegyzem, ha úgy alakul, hogy kellene, akkor jelzek.
-
Exian
addikt
Hopp, valóban, ne haragudj
Igazából ezekből van már több darabom is, de! Kaphatnék róluk egy képet, amin pontosan látszanak a feliratok? Ugyanis vannak különböző kiadások ugyanazokból a CPU-kból (órajel, cache azonos, de apró eltérések lehetnek). Ha olyan verziójúak, ami még nincs meg, akkor viszont kellene mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest