- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
blaca83 #90415 üzenetére
Annyira nem ástam magam bele a dolgokba, csak azt tudom mikor tönkrement a kormány szervo benne és szétszedtem akkor láttam hogy amatőr (értsd játék kategória) megoldás volt benne és nem is sikerült kapnom olyan szervot. Mikor ezeket nézegettem akkor másik autókhoz valót találtam rengeteg kompatibiliset amik nem sokkal voltak drágábbak ennél a Carreránál. Szóval ennyi pénzért (30+) már pedzegeted az alsó határát a cserealkatrészes, minőségibb kategóriának.
@Exian: igaz, az Emag által forgalmazott készletre értettem hogy azok jönnek meg hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Vicces képek
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest