- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Persze, természetesen, épp javasolni akartam
Amúgy viccet félre téve, ha megveszem kölcsönadom, ha szeretnéd, lásd kivel van dolgod
Amúgy olyan hangfalszett menne rá, amit tegnap adott el Macka PH! társunk, 5.1-es Genius ill. egy wireless Philips füles. Igazából főleg a miatt kell, mert jópár spielben recseg, ropog, sőt, időnként el is megy a hang és elég idegesítő. Ráadásul ha Macka barátunk jókat mond a fülesről, akkor lehet én is benevezek egyre, ahhoz meg ez nem jön rosszul
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Miért, milyet vegyek? Az alaplapi integrált sok játéknál sz@arakodik, és az Audigy-kről elég sok rosszat hallottam, pláne Vista alatt szokott gond lenni velük, ráadásul ez alig drágább, 14500-ért tudnék szerezni (kapaszkodjatok) nem sima, hanem X-treme Gamer OEM karit. Nem jó vétel?
-
Moddingfan
senior tag
Vazze, épp kérni akartam egy tengerimalac ólat
u.i.: mi lett szegény lakókkal?
u.u.i.: ha kellene kilesném, mikor landol a kukában és akkor ingyér elvinném
ON: tudja valaki, hogy mi a különbség a Creative X-Fi Gamer és X-Treme Gamer hangkari között? Árban horror a különbség, de kérdés, hogy megér-e annyit (Nekem mondjuk nem valószínű)? Amúgy a sima Gamer jó kari? Ezt néztem ki, de ha van jobb ötletetek hasonló áron akkor nem kíméljetek
Üdv
Modi
[Szerkesztve] -
-
Moddingfan
senior tag
Figy, ha jó lenne a csaj ne aggódj, folyton ott lógnék nála
, de hát sz@rul néz ki az Istenadta
amúgy előző csajom full nimfo volt, nem lehetett vele semmi másról beszélni, tököm tele volt, le is pattintottam (kövezzetek meg
)
Na, de nem OFF-olok többet, mert seggbe rúgnak
u.i.: nem jó a teste, ha jó lenne, akkor engem sem zavarna a feje, elhihetedAmúgy mondták párszor, hogy lőjjem le a kocsiban a mélyládát, mert faterja valami kemény nyugtatót szed és kikel magából, ha meghallja a zenét. Ez + a láncfűrész
Ildika: az ilyet még a mentőben is ütném
magi20: bazz, olyan vagy, mint a szociban a feljelentős bácsikBesúgó
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Hogy tudjak sötétben is gépelni, mert a lámpa messze van a géptől és kifolyik a szemem, ha pedig felkapcsolom a szobai lámpát (rendőnyt nem engedem le, mert akkor megőrülök a melegtől), akkor belát a szembeszomszéd kiscsaj, aki amúgy egy nimfomán, perverz, aberrált, levakarhatatlan liba, szal ezt kihagynám
Olyan extrém igenény ez?
-
Moddingfan
senior tag
8800GTS
Rád szakadt az OTP vazze?
u.i.: fényképezőgép álványom még érdekel? Ma úgy is megyek ki az egérpados zsetonért, dobjam ki, megnézed?
u.u.i.: figy, a táp, amit elvileg ma vinnék nem teljesen 100-as, nem merem eladni, néha ingadozik a feszleadása, szal instabil, és nem szeretném, ha késdőbb problémád származna belőleRemélem nem gond?
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Egérpad no para, csak akkor vedd meg, ha kell, ha nem, simán visszalövöd és max. nem beszélek Veled többet
Amúgy Neked 1K-ért megszámítom
A bill kéne, de az egér nem? Ez sem gond, akkor csak a bill-t adom 5K-ért, velem lehet beszélni
Elvileg van valahol egy 400W-os Codegen tápom, alig futott, hamar cserélték FSP-re. Mit adsz érte? -
freddyke
tag
Lehet, hogy én is túlreagáltam, de tényleg kötekedőnek tűnt, hiszen már nem egyszer megkaptam +0,01% árkülönbségért (meg nem nevezett üzlettel szemben), hogy nagyon drága vagyok.
Rá kellett jönnöm, hogy külön alkatrésszel nem éri meg foglalkozni, mert kb. kiadok 10 árajánlatot amire rámegy egy-két órám végül keresek 1500 Ft-ot, de ha bedöglik egyszer is átmegyek mínuszba a garancia miatt. Ez egy ilyen üzlet, mégis mindenki azthiszi hogy az ember le akarja húzni a másikat. Csak azért foglalkoztam vele eddig is, mert szeretnék olyan vevőkört kialakítani, akik díjazzák a korrekt garanciát és az odafigyelést.
A notebook-ra és a komplett számítógépekre fordítok nagyobb figyelmet, mert abban tudok olyan garanciát adni amit más nem akar. Hamarosan lesz kiemelt topikom a boltok, bazárok kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Kés topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest