- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
mexx0407 #15431 üzenetére
Attól függ, hogy milyen. Én szinte csak TY-s Verbát veszek és az 70Ft körül kapom és ide is hozzák ahol dolgozom. Vettem Pécsett is már, de mivel Pesten dolgozom és csak a hétvégén vagyok otthon (Lánycsók) így nekem nem éri meg bemennem Pécsre még, ha olcsóbb is lenne pár forinttal.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mexx0407 #14419 üzenetére
Nézzük átlagos játék PC-t. (AMD vonalban gondolkodok csak)
2 magos AMD proc, 11-15K körül bőven van.
2G DDR2 ram kb 6K
770/780G-s alaplap már 20k alatt
FSP táp 3,5k
valami ház mondjuk 5k
Vidkari HD4670 - 20k
Monitort nem számolok, az konzolhoz is kell...
Szóval kb. 70k pénzből kijön egy átlagos igényeknek megfelelő PC.Persze mindig ott lesz az előny a konzolnál az optimalizáltság miatt, de továbbra is ott az a ronda "tamagotschi" érzés, meg ha már cserélni kell, akkor az egészet el kell adni...
-
válasz
mexx0407 #14195 üzenetére
De akkor is úgy ha vetkőznének... Inkább mint hogy nyivákoljanak. A zene az nekem valami egész más mint amit ezek szoktak énekelni.
Izé. @nesa : Azért azt nem mondom hogy nem magyar a zsűri, de sztem amúgy sem nemzetiség alapján válogatnak, csak le van zsírozva... Másrészt meg az egész csak a felhajtásról szól, az meg nem hat meg.
-
dunc
nagyúr
válasz
mexx0407 #13990 üzenetére
Tényleg gusztustalanok lettek a képek,szerintem töröltesd egy moderátorral a hozzászolásod,és rakd be újra. Ezen a képfeltöltőn át tudod méretezni a képeid,és akkor valóban látható lesz az eladni kívánt portékád.Képfeltöltő
-
-
Jadro
veterán
válasz
mexx0407 #13284 üzenetére
Egy barátom próbálta ott javíttatni a kavicsfelverődését. Nem kicsit cseszték el, majdnem verekedés lett a dologból. Csinált okosan egy nagyobb horpadást.
Aztán megcsinálta a srác garanciába, de érdekes volt a hozzáállása. Ez mondjuk régebben volt már, nem tudom hogy ugyanaz a gyerek van-e.
-
válasz
mexx0407 #10415 üzenetére
Akkó' bocs, na.
@nesa : Nincsenek, csak mostanában sok ismerős mondta hogy kéne neki valami cipelhető gép, és erre régebbiek is jól megfelelnek. Ezért most elkezdtem (pénzem függvényében) roncsokat keresni, amiket fel tudok támasztani. (Aztán persze valamelyik haver megveszi tőlem, beszerzési áron.) 3 gép volt eddig amiket fel lehetett éleszteni (írtam róluk a Logouton
) és van még rá igény.
Általában én is alkatrészeket keresek, mikor mi kell az adott roncstelepbe hogy működjön.
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
mexx0407 #9521 üzenetére
na akkor mégegyszer. én szerintem eléggé vágom az ezekkel kapcs. dolgokat, de 60k-ért nem láttam Iphone-t ezért kérdeztem Dare2Live-t hogy hol nézzem, remélem majd válaszol, mert annyiért az nagyon jo
viszont abból kiindulva, hogy nem "hozzáértö" vette meg, aki máshol csak 100-110k-ért látott, remélem az Neked nem baj. de egyébként 2 nap leforgása alatt 7 érdeklődőm volt, akik komolyak voltak, és a hozzám legközelebbi vitte el.
mexx: a #9517-es hsz-ed meg nem értem, főleg, hogy nem tudsz különbséget tenni egy Mp3/Mp4 lejátszó és egy telefon között, de sebaj, csak tényleg nem értem ezt a
szmájlikát.
mark75: és? most ez bánt titeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest