-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt 1 haverom akinek az volt a baja hogy ugyanazon a hálón én 10 megával kommunikáltam, ő meg 700k-val... Szórakozott hetekig vele, aztán csendben újrahúztam a winnyózát, és lőn 10Mb a sebesség, és a bosszantó fagyogatások eltűnése. Ha a winnyóz 2 évig fent van és éjjel-nappal megy akkor ez az eredmény
(Mármint én ~10Mb/s -el másoltam, ő meg 1-gyel sem
)
-
Macka
veterán
-
-
-
nesa
veterán
Nemis ugy ertettem hogy15-16 ora
hanem hogy nem kell keszenletbe alnod 3-4 orat de mind1 amugy ha felvetted volna a telefont es aztmondod varjak 20-30 percet mert neked ennyi ido kell hogy kilepj az utcara akkor vartam volna ...
Amugy meg cseppet se tartalak URnak inkabb vagy 1 elkenyeztetett gyerek.....akinek mindenki halas lehet hogy itt arul...
-
nesa
veterán
Sajna azt kell mondanom te nemvagy esznel cimbora, azt mondtam(szombaton) hogy hetfon 2-2:30 kozott megyek ha ez neked 3-4 ora akkor nem 1 idosikban elunk vagy te valami furcsa ter ido gorbulet hatasa alatt alsz.
Ezert akar mindenki tolled venni mindent es akit kiszolgalsz az halas lehet hogy magi20 urtol birt vasarolni...
-
nesa
veterán
Ha nemtevedek ezt irtad nekem szinte szo szerint Hetfon gyere ide a korhaz terhez,csak mond meg mikor,es kesz. megis mondtam 2 nappal elobb mikor megyek.
Szamomra a szavad mar olyan mintha 1 politikus mondana.... sok duma semmi tartalom nagy mellebeszeles.....Tovabbiakban nemkivanok veled uzletelni ,nem haragszom csak nemszeretem az ilyet.
Tema lezarva! -
-
yerico
senior tag
-
bnss
veterán
Én is elmentem a málnásba... Visszaolvastam egy kicsit. Haa drávanet elkezdi az optikai szálat kihúzni, akkor az drávanet lesz, nem T-Com. Max annyi kapcsolat lesz, hogy a T-Com-tól (mint ISP-től) veszi "nagykeráron" a sávszélességet.
szerk.: ha a szolgáltató neve T-vel kezdődik, az már jó nem lehet.
-
bnss
veterán
Nem érted mire szeretnék rávilágítani, a Drávanet a szolgáltatód, nem a T-Com. Az egy dolog, hogy T-Com területen vagy, a drávanet csatlakozik az ISP-hez, ami jelen esetben a T-Com.
(#6043) Balu77: az jó, mondjuk nem lakom messze egy panelos övezettől, remélem errefelé is lesz Digi LAN.
-
magi20
senior tag
jah még valami :-) van az a elég profi irodai tárgyaló asztal,irodába simán megállja a helyét.
12000ft:-) hehe,,,az sem kell.
Van egy Ikeás Aneboda 2-es nagy szekrény,egyik oldala jobb alul picit megrágva:-) spánielünk ugy gondolta bepróbálja:-)
Piti pénzért odaadom engem basztat hogy ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kés topik
- Renault, Dacia topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest