Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Hát én sem tapsolok érte.
"Mint azt megtudtuk, a kedd esti tesztjellegű produkció csak a töredéke volt a majdani látványosságnak, hiszen ötször ennyi fény kibocsátására alkalmas berendezéssel vérteznék fel a tornyot a későbbiekben."
Ennek tudatában pláne nem
Ez a keddi próbaüzem is eléggé bevillantott (fényszennyezés), mi lesz, ha teljes üzemben megy majd?! Elénk teljes panorámaként tárul a torony látványa, ha kimegyek az erkélyre, de nem hiszem, hogy ezt fogom bámulni órákig, persze nem is ez a célja, azt tudom. Látogatóvonzás? Lehet...
A környező terület rendezése szerintem hasznosabb lenne, meg kitalálni valami igazán vonzó látványosságot, bár a toronyból kinézni elegendő látványosság, de nem tudom, nekem a torony környékén manapság mindig valami hiányérzetem van.
Bár ez lehet, hogy elfogultság, illetve gyerekkori emlékek miatt van így, hiszen apám a toronyban (és a mellette lévő bázisállomáson) dolgozott évekig, rengeteget voltam fent, lehet, hogy az hiányzik, hogy az "elzárt" szobákba bejussak
Pláne, hogy akkor még micsoda technika volt ott... most meg ugyanazt elvégzi egy kisdoboznyi cucc, de erről már sírtam itt korábban is emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest