Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Létezik olyan online szolgáltatás ahova PDF fájlokat tölthetek fel, és megnyitáskor mindig ott folytatja őket ahol abbahagytam? Tehát valami saját ebook online tárhelyre gondolok, ahol néhány könyvet tárolok pdf formátumban és fontos lenne, hogy megjegyezze hol tartottam és egyből onnan tudjam folytatni őket egy kattintással.
Most Google Driveon vannak feltöltve ezek a pdf fájlok, de ott mindig meg kell jegyezni hanyadik oldalánál hagytam abba, majd minden megnyitáskor odatekergetni őket ami így macerás és kényelmetlen.
Bármilyen megoldást, ötletet szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest