- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
Beszélgettetek a POcket Wordről meg a pocket excelről.
Szvsz nem is az a bajuk, hogy nem tudnak mindent, amit a desktopos változatuk.
Amit nem lehet elviselni, hogy ha módosítok pl. a pocket excellel egy fájlon és elmentem (ami rendes excelben készült eredetileg) teljesen elrontja. Kivesz belőle mindent, amit a pocket változat nem
tud.
És ez nagy baj, leírom miért.
Tegyük fel, hogy szabadságon vagyok, csak a PDA van nálam. Utánam küldenek egy excel fájlt, hogy nézzem meg, javítsak bele és küldjem vissza SOS.
Na itt hal meg a folyamat:
a, megnézni se igen tudom
b, de ha mégis és bele is javítanék, na akkor a feladó a haját fogja tépni....
A Documents To Go-ról írták, hogy az tudja ezeket, de úgy látom, az Palm OS-re való.
Úgyhogy ez a Microsoftos PDA ez így ebben a formában csak játékra való( ha arra jó egyáltalán, még nem próbáltam) meg olvasásra.
Ráteszek linuxot, bütykölöm egy darabig, azután ha nem lesz használható, eladom.
[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin #40 üzenetére
Chuleta megvan, látom a hozzászólásait ....
-
loszerafin
senior tag
Köszönöm. Rohannék msn-re, de sajnos csak linuxom van, meg nemigen tudom kezelni az msn-t...
''keresd Chuletát'' olyan ez, mint egy kémfilmben. Csak hol keressem?
Egyébként érdekel, én meg is venném, de közben más gond is felmerült, nevezetesen, hogy lassú ez
sheetCE.
Azt hiszem, váltok linuxra (WinCE-n minden olyan macera, alig találtam használható ingyenes ftp programot...) és írok magamnak egy gantt-os project-management szoftvert. Olyan kevés dologra van szükségem, hogy talán menni fog. -
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin #37 üzenetére
Némileg zavar
, hogy ha módosítok egy excel fájlt, utána az OpenOffice teljesen lefagy megnyitáskor.
Ha meg linuxot teszek az iPAQ-ra, valószínűleg nem tudom majd megnyitni az excel fájlokat a PDA-n.
22-es csapdája. -
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin #36 üzenetére
Ez veri a PocketExcel-t. 1.16 mega, egyetlen fájl, semmi setup nem kell (a többi fájl a help-je, törölhető).
Tökéletesen nyitja a linuxon Openoffice-szal készített excel fájljaimat. Hurrá! (Hogy a fene essen M$-ba, miért nem tudott ilyet csinálni, ha már úgyis kifizettem a PocketExceljét, most meg tolom a kukába...) -
loszerafin
senior tag
Találtam egy jó pocket-excel helyettesítőt. Tud conditional formattingot és protected sheet-et, van grafikonrajzolója. 20USD. Ráadásul nem jelez mindig hibát, ha mentek egy excel fájlt.
Ráadás: a shareware nem korlátozott.
http://www.byedesign.freeserve.co.uk/
(És - milyen érdekes - van exit a file menüben)
[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
Annyira elegem van, gondoltam beírok ide.
Nemrég vettem egy ipaq h5550-et.
Jól néz ki, meg minden.
Néhány dolog, ami elkeserít:
Az ő-t nem tudom bevinni. De ha tudnám, nyilván akkor se jelenítené meg (van egy excel fájlom, amiben vannak ő-k, az ipaq meg ? jelnek mutatja. (Mint a kőkorban)
Mindenhez pénzes programok kellenek.
Nincs magyar kiosztásu külső billentyűzet.
A rendesekhez meg 60 dolláros progi kell, hogy tudjanak magyarul.
A pocket excel annyira le van butítva, hogy vért izzadok, mire átírom a fájljaimat.
A programokból nem tudok kilépni (miért nincs Exit menü????), az a béna taskmanager meg az őrületbe kerget.
gantt ábrás project manager software szintén 60USD.
A stylust örökké elhagyom valahol.
Egy normális tok (ami vigyáz is a gépre) 20 e Ft, ráadásul piros és böhöm nagy.
A képernyővédő fólia amit vettem, használt volt már. Ráadásul egyetlen darab 2500 Ft. (Még jó, hogy nem aranyból van)
Az egyetlen, ami életben tart, hogy ha akarom, feltehetek rá linuxot.
KL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Keresünk dokkolókat
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest