- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Tudnátok ajánlani Hold'em Poker programot PDA-ra? (WM 5.0) Jó lenne, ha freeware is lenne... Köszi!
-
T-Nagyon
tag
ppc2003- ra tud valaki olyan alkalmazást amitől a pda a java (Java 2 ME) alkalmazásokat is tudja futtatni ?
-
hgab
csendes tag
vki? vmi érdemleges hozzászólással?
-
hgab
csendes tag
sziasztok!
pda-ra van vmi olyan alkalmazás mint a mathcad. nagyon sok de egyszerű képletek amiket többször kellene végigszámolni, tervezésnél. kézzel ez halál, pc-hez viszont nem akarok odaülni 2 percenként. airis t620 400mhz procija elég ilyenekhez?
köszi -
-conrad-
addikt
Flexmail 2006: mailkliens, be lehet integrálni, így alap sms/mail kliens lesz, ám nem kezel mms-t. Lehet időzített mail-lekérdezást csinálni benne.
GB-Soft Tweak: megszakítja a gprs kapcsolatot ha nincs adatforgalom X idő alatt. (mailkliens mellé jó dolog, mert pl mio a701 nem szakítja meg a gprs-t az meg eszi az akkut)
Spb Backup: csinál egy futtatható backupot a rendszerrő, érdemes használni új szoft telepítése előtt, hátha...
Spb Fullscreen keyboard - én ezt használom
Stdict: szótár
[Szerkesztve] -
Avicularia
veterán
filmnézés-TCPMP player,freeware program ,szvsz ez a legjobb erre
netes rádió-resco radio
képnéző-resco photo viewer
weboldalak teljes lementése-repligo 2.0
ebook-mobipocket reader
számológép-1 calc
mp3-pocketmusic
meg még egy csomó hasznos progi,amit most nem részleteznék
[Szerkesztve] -
MyCroft
tag
Elhalt ez a topic, pedig sztem jó ötlet, hogy összegyűjtsük, hogy mire milyen progit érdemes használni pda-n.
Kezdenék három progival, amit nekem is ma ajánlottak:
resco keyboard (köszönet Avicularia-nak)
A pda virtuális billentyűzetének kiosztását állíthatjuk át vele magyarra (és még szép skinek is vannak hozzá)
Magic Button (köszönet Peet210-nek)
Task manager progi, többek között végre be is zárja az ''X''-re a progikat. (Vagy ez csak engem zavart?
Spb Pocket Plus (köszönet -conrad- -nak)
''A Today képernyőn ''füleket'' (tabs) használó plugin segítségével a Close (bezárás) gomb tényleg bezárja az alkalmazást (nem csak a háttérbe teszi), ZIP (tömörített fájlformátum) támogatást ''épít'' a File Explorerbe. Ezen kívül még sok más képességgel ruházza fel a rendszert, amely a hivatalos OS-frissítésekből sokaknak hiányzik.''
Pl:
aksi töltöttség jelző, mem. állapot jelző, gyorsindtítás stb. (rengeteg minden)
Skinezhető is, viszont állítólag (még nem próbáltam) lassítja a rendszert a robosztussága miatt.
Ja és még egy:
Total Commander CE
No comment -
Flashy
veterán
topikfelélesztés.
kéne nekem pocketpc-re (egyelőre win2002-es oprendszer, amint lesz bátorságom utána wm2003 is jó) egy normális email progi, ami tud secure imap-ot. a WebIS Mail-t próbáltam, elvileg a legújabb már tudná, csak bekonfigoltam, 1-2szer próbálkozott bejelentkezni, a folder syncnél beállt, aztán azóta már el se indul egyáltalán... -
McPie
tag
válasz
loszerafin #42 üzenetére
Ha még aktuális a problémád, akkor nézd meg Word dokumentumok kezelésére a TextMaker-t, Excel fájlok kezelésére pedig a PlanMaker -t a SoftMaker cég termékeit:
Bővebben: link -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
gondoltam megosztok veletek egy jó kis oldalt, ahol lehet találni érdekes progikat amik hasznosak lehetnek:
Spb Software House: Bővebben: link -
b14
senior tag
válasz
loszerafin #42 üzenetére
Nekem tökéletes, ha mégse akkor select all a viewben és a fontot átállítom.
-
loszerafin
senior tag
Beszélgettetek a POcket Wordről meg a pocket excelről.
Szvsz nem is az a bajuk, hogy nem tudnak mindent, amit a desktopos változatuk.
Amit nem lehet elviselni, hogy ha módosítok pl. a pocket excellel egy fájlon és elmentem (ami rendes excelben készült eredetileg) teljesen elrontja. Kivesz belőle mindent, amit a pocket változat nem
tud.
És ez nagy baj, leírom miért.
Tegyük fel, hogy szabadságon vagyok, csak a PDA van nálam. Utánam küldenek egy excel fájlt, hogy nézzem meg, javítsak bele és küldjem vissza SOS.
Na itt hal meg a folyamat:
a, megnézni se igen tudom
b, de ha mégis és bele is javítanék, na akkor a feladó a haját fogja tépni....
A Documents To Go-ról írták, hogy az tudja ezeket, de úgy látom, az Palm OS-re való.
Úgyhogy ez a Microsoftos PDA ez így ebben a formában csak játékra való( ha arra jó egyáltalán, még nem próbáltam) meg olvasásra.
Ráteszek linuxot, bütykölöm egy darabig, azután ha nem lesz használható, eladom.
[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin #40 üzenetére
Chuleta megvan, látom a hozzászólásait ....
-
loszerafin
senior tag
Köszönöm. Rohannék msn-re, de sajnos csak linuxom van, meg nemigen tudom kezelni az msn-t...
''keresd Chuletát'' olyan ez, mint egy kémfilmben. Csak hol keressem?
Egyébként érdekel, én meg is venném, de közben más gond is felmerült, nevezetesen, hogy lassú ez
sheetCE.
Azt hiszem, váltok linuxra (WinCE-n minden olyan macera, alig találtam használható ingyenes ftp programot...) és írok magamnak egy gantt-os project-management szoftvert. Olyan kevés dologra van szükségem, hogy talán menni fog. -
b14
senior tag
válasz
loszerafin #38 üzenetére
Ha még mindíg érdekel, akkor gyere msn-re vagy keresd Chuletat.
-
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin #37 üzenetére
Némileg zavar
, hogy ha módosítok egy excel fájlt, utána az OpenOffice teljesen lefagy megnyitáskor.
Ha meg linuxot teszek az iPAQ-ra, valószínűleg nem tudom majd megnyitni az excel fájlokat a PDA-n.
22-es csapdája. -
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin #36 üzenetére
Ez veri a PocketExcel-t. 1.16 mega, egyetlen fájl, semmi setup nem kell (a többi fájl a help-je, törölhető).
Tökéletesen nyitja a linuxon Openoffice-szal készített excel fájljaimat. Hurrá! (Hogy a fene essen M$-ba, miért nem tudott ilyet csinálni, ha már úgyis kifizettem a PocketExceljét, most meg tolom a kukába...) -
loszerafin
senior tag
Találtam egy jó pocket-excel helyettesítőt. Tud conditional formattingot és protected sheet-et, van grafikonrajzolója. 20USD. Ráadásul nem jelez mindig hibát, ha mentek egy excel fájlt.
Ráadás: a shareware nem korlátozott.
http://www.byedesign.freeserve.co.uk/
(És - milyen érdekes - van exit a file menüben)
[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
Annyira elegem van, gondoltam beírok ide.
Nemrég vettem egy ipaq h5550-et.
Jól néz ki, meg minden.
Néhány dolog, ami elkeserít:
Az ő-t nem tudom bevinni. De ha tudnám, nyilván akkor se jelenítené meg (van egy excel fájlom, amiben vannak ő-k, az ipaq meg ? jelnek mutatja. (Mint a kőkorban)
Mindenhez pénzes programok kellenek.
Nincs magyar kiosztásu külső billentyűzet.
A rendesekhez meg 60 dolláros progi kell, hogy tudjanak magyarul.
A pocket excel annyira le van butítva, hogy vért izzadok, mire átírom a fájljaimat.
A programokból nem tudok kilépni (miért nincs Exit menü????), az a béna taskmanager meg az őrületbe kerget.
gantt ábrás project manager software szintén 60USD.
A stylust örökké elhagyom valahol.
Egy normális tok (ami vigyáz is a gépre) 20 e Ft, ráadásul piros és böhöm nagy.
A képernyővédő fólia amit vettem, használt volt már. Ráadásul egyetlen darab 2500 Ft. (Még jó, hogy nem aranyból van)
Az egyetlen, ami életben tart, hogy ha akarom, feltehetek rá linuxot.
KL -
peterszky
őstag
Ma vettem egy HP Ipaq rx3715ös gépet a HP renew programban.
Azt kérdezném hogy lehetséges-e magyar nyelvűre varázsolni
valahogy a nyelvet? -
chuleta
csendes tag
Csak azért mondom hogy mindem igaz, mert minden doc -al én se próbálhattam ki.
-
Imy
veterán
Engem meg olyan progi erdekelne ami olyan fileformatumot csinál(Doc-ot),amit tud is olvasni...
-
b14
senior tag
Tudom, mar neztem, de semmit se talaltam, ezert kertem segitseget, probalok magamtol boldogulni az ilyen dolgokban, de ez nem ment. A szablyokat lattam (szinte minden temaban van szo errol. De ha megis tud valaki valamit, akkor kertem ertesitsen. Itt, de ha olyan jellegu, akkor emailben. (Az meg jobb is lenne)
-
chuleta
csendes tag
ha nem szimpi a Resco, akkor még ezt tudom ajánlani:
http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=14818&associateid=17 -
chuleta
csendes tag
Ó, hát akkor mi itt a probléma
Ahogy látom ehhez alapból jár a Resco File Explorer!
WLAN - on meg pláne élvezhető szvsz a lejátszás, Bluetooth -on nekem
néha megakad, valószínű ezt nem erre találták ki. ;)
Bár ha BetaPlayer -el játszom és piszkálom a Bufferméretet, akkor végigjátszik 1 számot megállás nélkül, de ez még 1 kicsit kellemetlen
Asszem megnézek még 1 lejátszót, hátha azzal jobb! -
chuleta
csendes tag
de még mindig nem tudom milyen géped van , én az ipaq 1940 -esemen csináltam.
-
chuleta
csendes tag
jelentem, resco explorer -el, bluetooth -on tökéletesen működik
( XP - vel ) -
chuleta
csendes tag
és van 14 napos trial
-
chuleta
csendes tag
Még egy 5let : Resco File Explorer, ebben is benne van a network
hozzáférés, fileokhoz lehet hozzáférni, illetve hálózatról közvetlenül lejátszani.
PPC 2002 -n is megy, mindenféle egyébb cucc installálása nélkül. -
chuleta
csendes tag
Azaz, egy másik topicból úgy emlékszem hogy b14 - nek PPC -s gépe van. Remélem nem tévedtem
-
chuleta
csendes tag
igen, ahogy olvasom ez illik a leírásodra!
csak .NET -es, de gondolom az nem baj... -
b14
senior tag
Kellene nekem olyan progi, aamivel a gepemen levo mp3-akat le tudnam jatszani a PDA-mon, anelkul, hogy letoltenem azokat.
Szerintem egy webradiot uzemelteto prog kene, de nem vagyopk biztos a dolgomban, ha valamit rosszul beszelek, akkor javitsatok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest