- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Talán a MortScript.
-
válasz
Avicularia #127 üzenetére
Az SD emuláló része még igen, és találkoztam is már ilyen jellegű programmal (csak a neve nem ugrik be), viszont az iGO "hekkelése" már valóban nem idevaló...
-
-
Töltsd le a PHM Regedit nevű programot, majd annak segíytségével keresd meg az általad írt értéket és módosíts rajta "\StorageCard\[mappanév]" értékre -segítség, h. hogyan keress.
-
-
-
Revell:
Külső GPS-vevőd van?Csak mert a géped nem rendelkezik beépített GPS-vevővel.
Amennyiben van, a GPS-vevőt párosítsd össze az annak leírásában foglaltak szerint a PDA-val Bluetooth-kapcsolattal, majd az iGO -elvileg- automatikusan megtalálja.wrezox:
A gyári Pocket MSN nem jó? -
-
-
Elkértem kollégától a P3600-at.
Sz.tem megveszem tőle...
Tetszik, bár a WiFi-router titkosítását átkonfiguráltam az "ő" szájíze szerint, h. csatlakozzon, de a személyreszabhatósága mindent visz...
Feltettem a PocketCM-et, a bevitelhez, még szoknom kell a nyomkodást, meg a kiosztásokat is variálni kell kicsit. (Ehhez köszi a javaslatot!
)
Ami viszont extra jó, az a PocketContacts. Tiszta iPhone és villámgyors!
(A képnézőjük már nem az igazi, mert nem képes, csak úgy elindulni, ha az adott mappában található kép. A másik, h. nem konfigurálható.)
Most egy iPhone skint keresek még rá...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest