- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Talán a MortScript.
-
válasz
Avicularia
üzenetére
Az SD emuláló része még igen, és találkoztam is már ilyen jellegű programmal (csak a neve nem ugrik be), viszont az iGO "hekkelése" már valóban nem idevaló...
-
-
Töltsd le a PHM Regedit nevű programot, majd annak segíytségével keresd meg az általad írt értéket és módosíts rajta "\StorageCard\[mappanév]" értékre -segítség, h. hogyan keress.
-
-
-
Revell:
Külső GPS-vevőd van?
Csak mert a géped nem rendelkezik beépített GPS-vevővel.
Amennyiben van, a GPS-vevőt párosítsd össze az annak leírásában foglaltak szerint a PDA-val Bluetooth-kapcsolattal, majd az iGO -elvileg- automatikusan megtalálja.wrezox:
A gyári Pocket MSN nem jó?
-
-
-
Elkértem kollégától a P3600-at.
Sz.tem megveszem tőle... 
Tetszik, bár a WiFi-router titkosítását átkonfiguráltam az "ő" szájíze szerint, h. csatlakozzon, de a személyreszabhatósága mindent visz...

Feltettem a PocketCM-et, a bevitelhez, még szoknom kell a nyomkodást, meg a kiosztásokat is variálni kell kicsit. (Ehhez köszi a javaslatot!
)Ami viszont extra jó, az a PocketContacts. Tiszta iPhone és villámgyors!
(A képnézőjük már nem az igazi, mert nem képes, csak úgy elindulni, ha az adott mappában található kép. A másik, h. nem konfigurálható.)
Most egy iPhone skint keresek még rá...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sz.tem megveszem tőle... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)