- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android Autót minden mobilra!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
válasz
Viktor0610 #156 üzenetére
Köszi a választ. Csak één eddig a miomap-ot használtam ls az nem tudta de utána keresetem és felraktam az IGO 8-at.
-
PrinczA
őstag
válasz
Viktor0610 #140 üzenetére
uhh, ez nekem nagyon bonyinak tűnik így elsőre.
De azért megnézem másodjára is.Köszi!
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #128 üzenetére
Nem a "hekkerkedés" miatt keresem a dolgot, de azt jó lenne tudni miként rakok legális programot egy olyan eszközre, aminek nincs kártyanyílása?
Igazából csak a programra lenne szükség akár más megfontolásból is...
-
Castin
csendes tag
válasz
Viktor0610 #116 üzenetére
Hm... oké... értem. Warez oldalt én is találtam, de azok fizetősök, szal nem érdekel. Bár tény, hogy ott igényes játékok voltak
Azért köszi mindenkinek!
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Na úgy néz ki megoldódott a dolog...
Reaktíválni kellett a hotmailes email címemet,mert több mint 120 napig nem léptem be.
Most szó nélkül felment...viszont az az érdekes,hogy a PC-s MSN meg vígan ment mindvégig... -
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
Nekem pl még egyszer sem sikerült életet lehelnem a gyári MSN-be...
Jelszó+felh nevet elfogadja,feltesz 1-2 kérdést,majd kb 2 perc "homokóra" után kiírja hogy valszeg nem jó a netes térerőm...
És mindezt kiírta Wifivel használva kiváló jelerősség mellett! -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
na az egy igen jó kis allinone gép. fekete színben különösen jól néz ki, az ujjlenyomatokat nem gyűjti nagyon?
képnézésre én resco photo viewer-t használok. -
Zsé2003
aktív tag
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
Én már láttam pár olyan skint, de mintha azt írták volna, hogy nem eég stabil
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudom használ e valaki Messengert WM6-on.
Az a problémám, hogy rendesen végigvittem a fiók beállítását. Működött is minden. De ha pl másnap fellépek, azt jelzi ki, hogy nincs senki bejelentkezve. PEDIG VAN!
És erre eddig egyedül az volt a megoldás, hogy újra végigvittem a fiókbeállítást...EZ MIÉRT VAN??? -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
bocsi, akkor én értettem félre. szóval welcome to the wonderful world of windows mobile
tényleg érik a készülékvásárlás? -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Nem. Olyan, mintha asztali PC-n Windowsban letennéd a tálcára. A program tovább fut, de te nem látod. Így gyorsítja a következő elérést. Cserébe tovább zabálja a memóriát és a prociidőt. Ami jó nagy hülyeség, ugye...
Legalábbis remélem ezt a választ vártad, és én értelmeztem jól a kérdést, rumos kolléga pedig félreértett, mert ahogy elnézem, ő az általa említett programra gondolt, te pedig általában a WinMobile ablakok jobb felső sarkában megjelenő x-re.
p
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
neeeem?
wgy világ dőlt össze bennem
csak vicc volt. szóval de, bezárja. amit még szeretek, az a kis lefelé mutató nyilacska az x/ok mellett, arra klikkelve legördülnek az épp futó programok, gyorsan lehet váltani, becsukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest