- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
válasz
Viktor0610 #156 üzenetére
Köszi a választ. Csak één eddig a miomap-ot használtam ls az nem tudta de utána keresetem és felraktam az IGO 8-at.
-
PrinczA
őstag
válasz
Viktor0610 #140 üzenetére
uhh, ez nekem nagyon bonyinak tűnik így elsőre.
De azért megnézem másodjára is.Köszi!
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #128 üzenetére
Nem a "hekkerkedés" miatt keresem a dolgot, de azt jó lenne tudni miként rakok legális programot egy olyan eszközre, aminek nincs kártyanyílása?
Igazából csak a programra lenne szükség akár más megfontolásból is...
-
Castin
csendes tag
válasz
Viktor0610 #116 üzenetére
Hm... oké... értem. Warez oldalt én is találtam, de azok fizetősök, szal nem érdekel. Bár tény, hogy ott igényes játékok voltak
Azért köszi mindenkinek!
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Na úgy néz ki megoldódott a dolog...
Reaktíválni kellett a hotmailes email címemet,mert több mint 120 napig nem léptem be.
Most szó nélkül felment...viszont az az érdekes,hogy a PC-s MSN meg vígan ment mindvégig... -
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
Nekem pl még egyszer sem sikerült életet lehelnem a gyári MSN-be...
Jelszó+felh nevet elfogadja,feltesz 1-2 kérdést,majd kb 2 perc "homokóra" után kiírja hogy valszeg nem jó a netes térerőm...
És mindezt kiírta Wifivel használva kiváló jelerősség mellett! -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
na az egy igen jó kis allinone gép. fekete színben különösen jól néz ki, az ujjlenyomatokat nem gyűjti nagyon?
képnézésre én resco photo viewer-t használok. -
Zsé2003
aktív tag
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
Én már láttam pár olyan skint, de mintha azt írták volna, hogy nem eég stabil
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudom használ e valaki Messengert WM6-on.
Az a problémám, hogy rendesen végigvittem a fiók beállítását. Működött is minden. De ha pl másnap fellépek, azt jelzi ki, hogy nincs senki bejelentkezve. PEDIG VAN!
És erre eddig egyedül az volt a megoldás, hogy újra végigvittem a fiókbeállítást...EZ MIÉRT VAN??? -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
bocsi, akkor én értettem félre. szóval welcome to the wonderful world of windows mobile
tényleg érik a készülékvásárlás? -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Nem. Olyan, mintha asztali PC-n Windowsban letennéd a tálcára. A program tovább fut, de te nem látod. Így gyorsítja a következő elérést. Cserébe tovább zabálja a memóriát és a prociidőt. Ami jó nagy hülyeség, ugye...
Legalábbis remélem ezt a választ vártad, és én értelmeztem jól a kérdést, rumos kolléga pedig félreértett, mert ahogy elnézem, ő az általa említett programra gondolt, te pedig általában a WinMobile ablakok jobb felső sarkában megjelenő x-re.
p
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
neeeem?
wgy világ dőlt össze bennem
csak vicc volt. szóval de, bezárja. amit még szeretek, az a kis lefelé mutató nyilacska az x/ok mellett, arra klikkelve legördülnek az épp futó programok, gyorsan lehet váltani, becsukni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Keresünk dokkolókat
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest