Aktív témák
-
Frost20
csendes tag
Ez még nincs meg...netes kézikönyvet olvastam. De ez nem az enyém lesz, apámnak rakom össze. Bár lehet, hogy ebbe átpakolom a ramot meg a videókártyát és a Chaintechet ő kapja. :DDD De most nem nagyon volt időm gépezni, mert felvételizek két hét múlva.
-
Frost20
csendes tag
Nem értettetek meg :) Az SCSI kártya nem PCI-X-es, hanem PCI 2.3-as csak ezt az Adaptec oldalán úgy írták le, hogy 64bites 3.3 voltos PCI (=PCI 2.3 => gigabyte ga-8knxp ultra 64 kézikönyvében van). Az viszont igaz, hogy belerakhatom a PCI-X-be is, de nem lesz tőle jobb :DDD [L]http://www.adaptec.com/worldwide/product/proddetail.html?sess=no&language=English+US&prodkey=ASR-2010S&cat=%2fTechnology%2fRAID%2fUltra320[/L] Időközben rájöttem 1bként, hogy az alaplap tud RAID 0-t és nekem ennél több nem is kell, tehát nem kell ez a kártya sem (több, mint 50ez Ft)
[Szerkesztve] -
Frost20
csendes tag
Köszi a segítséget :P
Rájöttem a megoldásra. Az alaplapon lévő 2.3-as PCI slot 64 bites, de visszafelé kompatibilis 32 bitesre is és a PCI-X-be nem lehet belerakni. -
Frost20
csendes tag
64bit-es Adaptec SCSI RAID kártyát (3.3V-os) szeretnék egy alaplapba venni, de nem tudom, hogy a 64bit-es PCI kártya bemegy-e a PCI-X-be. Az alaplapon csak PCI-X van és 2.3as PCI.... Várom a válaszokat. Előre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged