-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
A PayPal számla megszüntetésével kapcsolatban kérdezném, hogy kell-e tenni valamit, ha van feleségemnek és nekem is egy-egy fiókunk, de 2018 óta nem használtuk, pénz nincs rajta. Abban az időben szűnt meg mindkettőnk telefonszáma, ami a fiókokhoz volt rendelve, de oda már emiatt nem tudtunk belépni és így a fiókokat sem tudjuk megszüntetni.
-
egykori
őstag
Sziasztok, nyitottam régebben egy PayPal számlát, amit eddig egyszer használtam. Azt kérdezném, hogy ez lejár vagy elévül, ha nem használom rendszeresen?
-
egykori
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni akkor, ha néhány éve már létrehoztam valami Paypal regisztrációt, de végül nem használtam egyszer sem. Valamilyen kód nem érkezett meg és másként oldottam meg akkor a gondomat.
Viszont most úgy néz ki, megint szükség lehet a Paypalra, de a régi regisztrációm adataiból semmit sem tudok (jelszó stb.). Próbáljak újra regisztrálni, vagy azt a régit valahogy újraéleszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iphone 16 Pro 128Gb Desert Titan..
- Lethal Gaming Gear Venus XL Square 500x500
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1