- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
hunnylander #1770 üzenetére
Csalás? Én küldtem a pénzt, de PayPal azt írta, hogy sikertelen a küldés, de mégis levonódott a számlámról és nincs nyoma Paypalnál a historyknál. Röviden ez a gond.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
hunnylander #1770 üzenetére
sehol sincs semmi nyoma (se a banknál, se a Paypalnál), de a pénz levonódott, és az a gond. És mivel PayPal a fizetésnél azt 0rta ,hogy siekrtelen, ezért Ebay se fogadta el.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
hunnylander #1767 üzenetére
Recent activity - Last updated 7/10/2008 09:01 PDT -nél sincs nyoma...
-
levy1983
aktív tag
válasz
hunnylander #882 üzenetére
Direkt azért készítettem magamnak dombornyomott bankkártyát, hogy ilyenekre lehessen használni. (repjegy vásárlás, paypal) Előtte is volt K&H-s 'For internet use only' kártyám, de azt semmire sem tudtam használni, és a bankban azt mondták, hogy az meg is szünt. Mivel diák vagyok, nincs jövedelmem, ezért hitel kártyát nem tudok igényelni, és nem is akarok. Ezzel működnie kellene.
u.i.: Köszi a választ. -
dbius
veterán
válasz
hunnylander #882 üzenetére
Használható interneten a kártya: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest