- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
theooracy #13237 üzenetére
Ezt a refundot a kártya hitelesítése után a pp egyenlegen lévő 400 Ft mellett találtam az egyik sorban és ott adtam meg rosszul a számlaszámot és buktam 1500-at, ezért írtam, hogy erre figyelj. Azóta természetesen vásároltam vele és működik rendesen. Ha az ebayen több tételt vásárolsz tegyél mindent a kosárba (már ahol van "Add to cart" gomb) és a végén egyben tudod fizetni, nem kell külön-külön.
-
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
theooracy #13230 üzenetére
Nekem kb 1 hét volt mire megjelent a webkártya számlaforgalmában, de utána rendben betudtam fejezni a hitelesítést. Refundhoz még véletlenül sem az otp-s webkártya folyószámlaszámát add meg, hanem a főszámláét, mert az előbbi nem tudja fogadni az utalást és a pp 1500 mínusszal díjazza. Amúgy nekem a különbözetet (630-400) jóváírták később, de erről semmit sem kaptam, egyszercsak kb annyival több lett az egyenlegem.
A hitelesítés után semmit nem piszkáltam, minden vásárlást a webkártyáról von le, a pp egyenlegem mindíg 0 Ft, valamint az otp árfolyamán vált nem a pp-én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest