Hirdetés
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
Belépési hiba, update.
Több mint két hét kellett ahhoz, hogy az ügyfélszolgálattal eljussak oda, hogy be tudjak lépni. Ehhez meg kellett adnom egy barátom számát.
Mivel alig használtam már a fiókot és ez az incidens nem erősített meg abban, hogy tovább kéne használnom, így eldöntöttem, törlöm. A pénzemet visszautaltam (az egyenlegem 0), kitöröltem a bankszámlaszámomat és mivel beállítottam egy hitelesítő alkalmazást a belépéshez (kikapcsolni a kétlépcsős belépést nem lehet), kitöröltem a barátom számát. Majd megpróbáltam az adattörléses fiók megszűntetéssel kilépni. Szerintetek sikerült?
A hitelesítő alkalmazás helyett, megint a nem működő tel. számomra akart sms-t küldeni. Erre visszaállítottam a barátom számát és azt jelöltem ki elsődleges számnak. Hiába, mert újra az én számomra akarta küldeni az sms-t, nem lehetett másik számot választani. Ezután megpróbáltam kitörölni a saját számomat, de ezt nem engedte a rendszer.
Így megpróbáltam a sima számla lezárást. Itt nem kért semmit, végre megszabadultam tőlük. Vajon ebben a formában mikor törlődnek a benn lévő adatok? A kiküldött levelükben semmit nem írnak erről.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Diablo IV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- HP omen 17-w131ng bontva
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hitelesítő alkalmazás helyett, megint a nem működő tel. számomra akart sms-t küldeni. Erre visszaállítottam a barátom számát és azt jelöltem ki elsődleges számnak. Hiába, mert újra az én számomra akarta küldeni az sms-t, nem lehetett másik számot választani. Ezután megpróbáltam kitörölni a saját számomat, de ezt nem engedte a rendszer.
V/