Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike784
tag
válasz
lalakov
üzenetére
Nem tudom hogyan sikerült. Eddig nekem is sms volt a vége, akármit próbáltam. De most a linkre kattintva ki tudtam választani az email kód küldést, miután beírtam az email kódot, biztos voltam benne, hogy kérni fogja az sms-t, de bedobott.

Az eredeti szolgáltatóm az akkori Pannon Gsm volt, utána Telekomos, ezután Vodás, most Netfone-os vagyok. Ezt a számot hordoztam.
A Revolutra be lehet jelentkezni telefonszámmal, ott küld egy kódot, na azt nem kapom meg. De be lehet simán emailcím, jelszóval is, így az nem annyira zavar.
-
válasz
lalakov
üzenetére
Csak ezt a telefonszámot adtad meg, nincs második, biztonsági? Valami technikai hiba lehet. De próbálj meg mindkét helyen, a mobil app-on és a böngészős verzióban is belépni, ez utóbbihoz ezen a linken indulj valamelyik csak bejön vagy kapsz egy hibaüzenetet.
-
válasz
lalakov
üzenetére
Igen, lehet hogy a telefonod spam üzenetnek, spam hívásnak vette, engedélyezni kell a kéretlen üzenetek fogadását. Esetleg a szolgáltatódnál van gond.
Most is beléptem, Telekom számomra a +36305555418 számról jött.
Remélem nem csináltál jelszó cserét mert annak az sms nem megkapáshoz nincs köze és azt is sms-ben kellene jóváhagyni.
Ha hordozott a szám akkor ilyen idő tájt szokott előfordulni hogy a központi adatbázis frissítésnél lehet probléma. -
Kernel
nagyúr
válasz
lalakov
üzenetére
Az instant feltöltés csak bankon belüli utalás, mert a szlovák bank úgy oldja meg, hogy mindegyik szerződött banknál nyit egy belső számlát, amiről rögtön értesülnek, amikor pénzt küldesz rá, így tudnak gyorsak lenni.
A normál feltöltést viszont az Unicredit Banknak küldöd, ami már belföldi, bankok közötti utalásnak számít, amennyiben nem Unicredites vagy.
Az utalás szokásos tarifáját fizeted a saját bankodnak, más költség nincs. PP ->>PP utalás ingyenes, ha jól emlékszem, többit most passzolnám, idő hiányában, mivel így fejből nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/