Új hozzászólás Aktív témák

• dvd_R+
    őstag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, eladtam Ebayen egy videókártyát ami történetesen hibás volt, természetesen hibásként is hirdettem.
    A vevő kifizette majd ahogy megérkezett a pénz az egyenlegemre ebayen rendeltem is a futárt (GLS) ez egyébként egy 2019 december 1. story..
    Szóval futár rendelés után párnappal frissült is a tracking miszerint a GLS kézbesítette a csomagot, az illető közben már előtte variált valamit hogy ez nem az a cím ami az ő címe de ide keri es ő veszi majd át stb..
    Mindenesetre párnapra a kézbesítve státuszt követően írt hogy hol a csomagja mert nem kapta meg.. odáig jutottunk hogy írtam a GLS supportnak akik utána néztek és valósan kézbesítve lett, még az aláírása is megvan amit a futárnak tett..
    Ő azt állította hogy az nem az ő aláírása így a GLS egy panasz kérelmi nyilatkozatott küldött hogy továbbítsam a külföldi ügyfélnek és küldjem nekik vissza majd kivizsgálják a dolgot..
    Ez meg is történt aminek az lett az eredménye hogy kiderült hogy személyesen ment a csomagért a külföldi GLS Depoba az illető átvenni a csomagot (ahol ugye nem adjak oda csak úgy a csomagot, kérnek személyt stb)
    Ezt a gls support által kapot információt továbbítottam neki, amire nem jött nagyon érdemleges válasz csak hogy küldjem el neki a pénzt mert nekem a gls úgyis hamarosan ide adja.. :D
    Mondtam hogy nem, ha tényleg nem kapta meg a videókártyát akkor menjen be a rendőrségre és tegyen feljelentést a futárszolgálat ellen..
    Majd ennyibe maradt a dolog azóta nem írt..
    Majd a tegnapi nap Április 16. nyitott egy Paypal viterendezési akármit, amit nekem a paypal úgy mutatott hogy már a Paypal Balance-om minusz 136.000 Ft-ban van ..
    és hogy ezt egyenlítsem ki
    Beléptem a vitarendezési akármibe.. és elolvastam amit írt, azt írta hogy megkapta a csomagot de nem az volt a csomagban amiért ő fizetett, mert ő történetesen egy RTX 2080 -ért fizetett, és egy GTX780 volt a dobozban :DDD :W ... és hogy kéri vissza a pénzét
    Majd a paypal ezt valószínűleg egyből el is hitte és elfogadta mert ugye minuszban van a Paypal balance-om..
    Olyan opcióim voltak hogy válaszolok a sértettnek, vagy kifizetem a tartozásom, vagy bezárom az oldalt, majd alatta volt egy olyan hogy a paypalnak tovabbitom vagy valami ilyesmi
    Arra rá nyomtam írtam egy regényt ahogy most ide is
    Ahol ecsetelem a teljes story-t ahogy itt is Miszerint eddig nem kapta meg a csomagot, úgy hogy a GLS pedig kézbesítette, hogy kapta meg akkor most a csomagot ? főleg ennyi idő múltan, ami lehetetlen hisz a GLS már rég kiszállította, de eddig mást állított
    most pedig hogy nem jött neki össze úgy a pénzt vissza refundolni most bepróbálkozik ezzel is
    És hogy én nem küldtem neki semmilyen GTX780-at azt küldtem ami a hirdetésben Ebyaen volt saját képekkel hirdetve..
    és most ismét próbálkozik stb stb tehát jó részletesen leírtam
    Majd ezek után most azt írja a vitarendezési akármi.. hogy én nekem kell választ adni
    Meg is próbáltam ráklikkeltem a bejövő oldalon kiegészitettem még a mondani valómat
    + kifotóztam sok bizonyítékot illetve zipként becsomagoltam a teljes Gmail emailes beszélgetésem a GLS -el
    rá nyomok a küldésre és egy ilyen hiba fogad
    "Meg kell adnia a követési információkat vagy fel kell töltenie egy fájlt."
    ...
    Elvileg most van egy kis időm válaszolni de nem tudok.. ilyenkor mi a helyzet?
    Hogy tudnám ezt az egészet rövidre zárni.. Félek hogy ő ezt rutinosan csinálja és átleszek verve egy videókártyával + még a pénzzel is.., első perctől kezdve erre ment ki a "játék" részéről.. Vásárolt egy vga-t majd refund.. Vicc..

Új hozzászólás Aktív témák