Új hozzászólás Aktív témák

• csokito100

aktív tag

válasz dbius #32591 üzenetére

Sziasztok!

Amit elküldtem, sajnos a paypal oldalon adja be, amikor veszek valamit, akkor mindig hozzáadja ehhez az összeghez a vásárolt árú értékét. A bamkszámlát átnéztem, onnan viszont levonja a a pillanatnyilag vásárolt értéket. Kb 2 hete valaki feltörte az Ebay fiókom és fogalmam sincs hogyan, de a paypalomat is használták. Valami nagy szemétláda, ugyanakkor hozzáértő lehetett, mert még a regisztrálási email cimemet is megváltoztatták. Egyszerűen nem tudtam a jelszavakat megváltoztatni, mert nem fogadta el az emailt, amit beirtam. 2-3 nap múlva hozzá tudtam férni. Persze bankkártyát letiltattuk róla, úgyhogy csak egy 4 fontos valami 2 hónapos előfizetéssel tudtak lehúzni. Gondolom ilyen próbavásárlás lehetett, de a többi már nem jött össze nekik! Úgy gondolom akkor történt valami.Ha más nem lesz, akkor csinálok másik paypalt,Egyszerűen nem lekövethető, amit csináltak.Sajnos nekem hozzá volt rendelve a debitkártyám és igy tudták minden gond nélkül használni. Lehet, hogy tényleg törölni kell mindent, de az a gáz, hogy tartozásként irja ki, ugyanakkor a számláról levonta a pénzt. Köszönöm a segitséget. Üdv

Új hozzászólás Aktív témák