Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BK87

senior tag

Sziasztok. Egy problémával fordulnék hozzátok. Tegnap a Badoo társkereső alkalmazását használva véletlenül aktiváltam egy 90 napra szóló "Szuper erő" szolgáltatást 19,99 euróért, amire nekem semmi szükségem egyetlen napra sem, pláne nem 90-re (egyszer már fizettem az oldalon, paypallal, de most csak meg akartam nézni, hogy milyen további fizetési lehetőségek vannak, és mennyi a szolgáltatások ára, de minden kérdés nélkül aktivált nekem 90 nap szupererőt 20 euróért, amint rákattintottam, meg sem kérdezte hogyan szeretnék fizetni). Már írtam a Badoo-nak, hogy leszeretném mondani a szolgáltatást, a pénzt pedig vissza szeretném kapni. A Paypal Resolution Center-én keresztül is kértem a refundot, valamint a lemondást. A Badoo ügyfélszolgálatától kaptam vissza az alábbi választ?

Kedves Felhasználónk!

Köszönjük, hogy megkeresett minket.

Úgy látjuk, a tranzakcióval kapcsolatban már panaszt tett hitelkártyájának kibocsátójánál vagy a PayPalnél. A visszatérítés ezután már teljes mértékben az ő felelősségük – ha annak pontos állapotára kíváncsi, kérjük lépjen kapcsolatba közvetlenül velük.

A kérdéses szolgáltatást az ügy lejártáig kikapcsoltuk. Természetesen ismét aktiválni fogjuk, ha a pénzintézet a visszatérítést megtagadja, és Ön értesít minket erről.

Az lenne a kérdésem, hogy a Paypal oldalán hol tudnám igényelni a visszatérítést, a tranzakció adatainál sajnos nem találtam semmi refund linket, vagy hasonlót. Írjak a Paypal-nak, vagy ilyenkor mi a teendő? Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák