Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qpmex

tag

Üdv! Kellene egy kis segítség.
    Sajnos limitálták a számlám 180 napig mert kaptam egy kisebb összegű adományt a blogomra kitett Donate gombon keresztül és ez úgy néz ki megsértette a szabályaikat.

(Vissza küldtem (refund) az adományt, eltávolítottam a gombot de ezzel nem oldódott meg semmi.

Ha belépek a Paypal-ra akkor egy hibaüzenet fogad ami azt írja 'You can't use Paypal anymore".

Any bank or credit card information linked to your PayPal account cannot be removed nor can it be used to create a new account. You can still log in and see your account information but you can’t send or receive money. Any money in your balance will be held for 180 days, at which point we’ll send you an email with instructions about transferring your money.

Ez már több mint két hónapja történt. Egy csomó email-t küldtem nekik de csak automatikus üzeneteket kapok válaszul amik nem oldják meg a problémámat. Sajnos telefonon keresztül nem tudok beszélni velük mert angolul nem beszélek jól.
    Így most nem tudok semmit tenni a maradék pénzemmel a Paypal számlámon. Ez nagyon aggasztó.

Szerintetek mi fog történni 180 nap után? Legfőképp erre vagyok kíváncsi, mert ha számlámat be is zárnák de a rajta lévő pénzemet szeretném kivenni. Ez lehetséges?

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák