Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Szerintem az a díjtételek felszámítása szempontjából irreleváns, hogy a küldőnek milyen típusú accountja van. A lényeg az, hogy a fogadónak milyen van.
Tehát ha bankkártyával küldték asszem így van megemlítve: "Receive payments funded by Credit Card, Debit Card"
Szóval ha ilyet fogadsz personallel, akkor:
3.4% + €0.35 EUR (limit of 2 transactions per 12 month period)** for domestic or U.S. transactions
Mert ha jól tudom mi az európai verzióhoz tartozunk és nem az egyébhez. Bár ez csak akkor igaz, ha én egy szintén Hungaryben regisztrált honfitársunk paypaljáról fogadok. Ha nem Hungaryben regisztrált (márpedig az esetek többségében külföldiektől veszünk cuccot vagy nekik adunk el), akkor pedig az alábbi díjtételek (de asszem ezt már korábban is leírtam):
700 ezerig: 3.9% + 90 HUF
700-tól 2.5 millióig: 3.4% + 90 HUF
2.5-től 12.5 millióig: 3.2% + 90 HUFAsszem efölötti összegekről nem érdemes beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/