Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszi. Eddig ami értelmesnek tűnt és kellett az a túszokhoz a több kötöző. Így ketten tudtunk úgy bankot rabolni, hogy ne nagyon keljen megölni senkit, csak az őröket (azokat nem lehet megfélemlíteni, hogy ne nyúljon a fegyverért?).
Tegnap láttam esni a pálya végén valamilyen lila vagy rózsaszín ládát. Ez olyasmi, mint a CS láda? Eladható x EURért, de kinyitva tartalmazhat mindenféle cuccot, közte nagyon ritka dolgokat?
Amit nem találtam, hogy hogyan lehet szerezni az a vágószerszámot. Egy körfűrész az ikonja, ATMeknél szokott rajzolni, meg néhány ajtónál. Ehhez valami itemet kéne venni, vagy ez is skillből jön? (Skillfában nem találtam ilyet kinézetűt és első olvasatra egyik sem tűnt ehhez passzolónak. A perkekről (convert XP to perk XP vagy mi meg ne is beszéljünk, az teljesen káosz).
Estefelé megint tolnánk, viszont annyi a kérdésem, hogy van esetleg TS ahol lehet gyülekezni? (Vagy mumble, mi inkább azt használjuk, de a TS sem gond)
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bluetooth hangszórók
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest