- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
combonari
üzenetére
A Hoxhud alapvető. Én nem is értem, ha egyszer jóváhagyta az overkill, miért nem tudják beépíteni játékba. A pocoról még csak néhányszor hallottam, nem az az a mod, ami kiírja chatbe, ki mennyi életet töltött pl?
Más: imádok egyedül pubozni
. Azt hiszitek viccelek, de nem! Ma nyitottam egy DW firestartert, hogy megcsináljam a heti küldit, de leginkább csak poénból, eddig egy loud DW munka se sikerült random emberekkel, szóval nem nagyon szoktam erőltetni. Persze az elején bejött pár 60valahanyas szintű, és később is csak rajtam kívül egy infamys srác volt, a többiek 92 és 96 szinten, de olyan durván jól meg tudtuk csinálni, hogy letettem az állam. Csak egyszer kellett újrakezdeni a legelső pályát, mert besz*ptunk összesen 4(!) dózert egyszerre, de ezen kívül sima ügy volt, meg is lett az Anonymus-maszk. Szóval lehet itt kifogni normális embereket is, nem csak a tízéves korosztályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azt hiszitek viccelek, de nem! Ma nyitottam egy DW firestartert, hogy megcsináljam a heti küldit, de leginkább csak poénból, eddig egy loud DW munka se sikerült random emberekkel, szóval nem nagyon szoktam erőltetni. Persze az elején bejött pár 60valahanyas szintű, és később is csak rajtam kívül egy infamys srác volt, a többiek 92 és 96 szinten, de olyan durván jól meg tudtuk csinálni, hogy letettem az állam. Csak egyszer kellett újrakezdeni a legelső pályát, mert besz*ptunk összesen 4(!) dózert egyszerre, de ezen kívül sima ügy volt, meg is lett az Anonymus-maszk. Szóval lehet itt kifogni normális embereket is, nem csak a tízéves korosztályt.