- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
cheatergs #15095 üzenetére
talán két háromhat olyan skill gem van amit nem kapsz meg vendornál, csak "eshet" + trade.A többiből csak a Qualityes-et és Vaal-t érdemes felvenni, és becserélni GCP-re (kivéve ha pont olyan esik ami passzol a build-be és érdemben ad hozzá).
A 16+ százalékos gem-eket esetleg jó pénzért el is lehet adni, főleg szezon elején.
A vaal gem-ek is nemrég változtak meg úgy, hogy tudod vele használni az alap skillt-is, meg a Vaal-t is.ha van item filter akkor lehet, hogy eleve az szűri meg, ha nincs akkor pedig érdemes beszerezni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
cheatergs #15095 üzenetére
Régen nem tudom milyen volt, nekem szoktak esni, de szerencsére nem olyan nagy mennyiségben. Amúgy is meg lehet őket venni minden városban bizonyos vendoroknál, bizonyos questek után. Legalábbis bizonyos gemeket, de Act 3 Library-ben illetve Act 10 után meg az összeset meg tudod venni.
-
Har_melin
addikt
válasz
cheatergs #15089 üzenetére
Régen háromszor kellett végigmenni ugyanazon a három vagy négy act-on, ma egyszer tíz különbözőn, tehát eleve tök más a mai játék, mint régen volt. Szintben lehet, hogy az alapjáték felénél jártál, a játék tartalmának már akkor is csak max. a harmadánál.
Az, hogy ez a játék a hc-seknek készült volna, butaság - a játékosok döntő része mindig is softcore-on játszott, ma is így van.
Abban igazad lehet, hogy nem neked készült, mert a játék lényege a folyamatos változás - te meg egyszerre panaszkodsz azért, hogy unalmas és azért, hogy az új dolgokat ki kellene próbálni. Pedig ahogy Nordic is írta, a ligák jobb dolgai folyamatosan kerülnek át az alapjátékba is, legfeljebb három hónap késéssel. Érdekelne, melyik volt az a "sok elpocsékolt kieg", ami nem került át az alapjátékba?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
cheatergs #15089 üzenetére
Ki mondta, hogy nem fog perma-ként bekerülni?
1. Nagy ziccer kihagyás lenne, ha egy ilyen sikeres mechanika nem kerülne be az alap játékba (ágyon dicséri mindenki).
2. Meg semmi hivatalosat nem nyilatkozott ez ügyben a GGG, szóval kb minden ilyen vélemény nem más mint spekuláció.
Szvsz tuti alap dolog lesz, ha már az első infinite dungeon, és ennyire sikeres.
A többi liga sem volt elpocsékolt, mert legalább más volt mint az alap, és a sikeresebbek így vagy úgy, de megmaradtak.
-
Har_melin
addikt
válasz
cheatergs #15087 üzenetére
Szerintem az elmúlt egy évben az új ligák (még a Bestiary is, amit nagyon sokan nem szerettek) nagyon sokat tettek hozzá a tartalomhoz. Ha az utóbbi években nem is játszottál ligában, akkor honnan tudod megítélni, mennyiben lett más tőlük a játék? Éppen ettől nem lett monoton, mindig volt egy teljesen új, más jellegű kihívás. Sok minden át is került belőlük, de persze csak magasabb szinteken, vagy éppen most a ligában. Az Atlason kívül, ami értelemszerűen csak a mapozást érintette én nem emlékszem olyan ligára, amelyiknek a specialitásai ne lettek volna az első pályától kezdve elérhetők, a Delve ebből a szempontból semmi extra.
Ha csak standardon játszol, akkor persze, hogy "laposka", bár A2-3 körül szerintem még ez is kb. olyan, mint amikor a lányom rávágja valamire, hogy ő nem szereti, pedig még soha nem is kóstolta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest