- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20573 üzenetére
semmi, szüttyögök vele, még éppen csak átjutottam A6-ba. Az a helyzet, hogy mivel én évek alatt sem igazán tudtam megbarátkozni a mozgás skillekkel (talán a shield charge ment még a legjobban), a cyclone után most egyszerűen marha lassú, nem igazán élvezem. ráadásul amíg nem jutok el vele a mapozásig, addig a napi küldetéseket (főleg Jun és Alira vonalon, a modok miatt) mindig igyekszem megcsinálni, aztán időnként ott ragadok a cyclone-nál.
brunnehilde: Szerintem ha nerfelik a következő ligában a cyclone-t (99%, hogy fogják), akkor nagyjából elég lenne a mana igényét megemelni. Abban a pillanatban, ahogy egy -7-es gyűrűvel nem lehet majd az egész pályát végigpörögni akár ellenség nélkül is, rögtön kicsit több figyelmet kell majd fordítani a gearre vagy a leechre, kicsit változtatni kell majd a stíluson. A skill mostani népszerűségének szerintem nem csak az az oka, hogy erős (másból is lehet erős buildet csinálni), hanem az, hogy egy füst alatt le lehet vele tudni a mozgást, az AoE-t és a bosskillinget. Ráadásul mindezt viszonylag gyorsan és ha nem minmaxolásra megy az ember, "csak" egy erős karira, akkor nem is drágán.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20551 üzenetére
Az accuracyra biztos, hogy rá kell menni, nem véletlen, hogy egy precision spellt betárazott a buildbe, manuális használatra.
Az Overwhelm elvileg nagyon sokat kell számítson, hiszen 60%-kal nagyobb a base crit (5 helyett 8%) és legalább is a PoB szerint így 74% crit chance-e van
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20543 üzenetére
A lefedettség egyértelműen nagyobb, most szerintem kb. 200 fokos cikk. Viszont a crittel aligha nem igazad lesz, mert egy GS-Maim-PhysDmg-Stun négyessel A3-ban is még mindent stunol a Gorebreaker, az endgamere szánt cucc meg kb. ötszörös alapsebzést ad és már bőven über lab előtt használható.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20539 üzenetére
Én minden esetre mielőtt valamelyik streamer rácuppan a dologra és felhajtja az árakat vettem egy nagyon kellemes 350 pdps bunkócskát 15c-ért és egy enchantos starkonját 70-ért. A Transcendent Flesh-hez való alap gem megvan, majd figyelnem kell, hogy Alvával lehetőleg bejöjjön az oltár és kell majd még egy mace, de remélem csak fog esni valami használható a szintezés alatt is.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20537 üzenetére
A crit nélkül szerintem már mapozáshoz sem lesz meg a stunhoz szükséges sebzés, hacsak nincs valami embertelenül elszállt 1H fegyvered. A fáról összesen 18% treshold jön össze, a cuccból 30 és 55 között valami, attól függően, hogy a megfelelős sebzésű fegyveren mekkora implicit érték van és az övön van-e szabad affix neki. Az nem sok. Nagyon kell az a minél nagyobb crit multi, amit az Overwhelm ad.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20534 üzenetére
Egyébként nagyon köszönöm a linket, gyorsan átszaladtam A1-en, kifejezetten élvezetes játszani vele. Egy Gorebreaker már volt, vettem mellé még egyet és egy treshold jewelt, a GS mellé pedig beraktam a Maim mellé még egy Stun supportot. Sand stance is elég a stunhoz (egyelőre), így a legion feloldásokhoz is elég szép AoE van.
Nem tudom, te milyen sorrendre gondoltál az ascendancy-nél, én azt néztem, hogy a build által kirakott összes crites node 55 pontból felvehető, ezért én az Overwhelmmel kezdek majd, utána két boss killer és überlabra marad az impact
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20534 üzenetére
nem egészen.
a stun buff azt jelenti, hogy egy ezres sebzés 1250-nek számít, vagyis (minden egyebet figyelmen kívül hagyva) egy 2500 HP-s monsztát lehet vele fixen stunolni.
A stun treshold csökkentés viszont azt jelentené, hogy egy 2500 HP-s monszta stunolásához 2500 x (1-0,25) / 2 = 938 dmg is elegendő lenne.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20521 üzenetére
Hát, nem tudom, hogy 1H mace-szel mennyire fog menni a stun, a mechanikája miatt. Bár a mostani kraftok mellett a fene tudja, lehet, hogy kihozható.
szerk: megnéztem: DPS-ben számszerűen ki lehet hozni 1H-ból is a Tidebreaker DPS-ét. A gond azzal van, hogy a stun mechanikája nem dps-ben, hanem single hitben számol. Vagyis ha van 2x250 dmg-ed egy fegyverrel, az nem stunol, ha van 1x500, az igen. ezért nem ideális szerintem a stun buildhez az 1H.A nagyobb gond az, hogy a Heavy strike mellé szerintem kell a full single target konfig a keményebb bossoknál, azzal viszont mapon haladni kínszenvedés. A mapozós skillek viszont nem elegendők a bossok megbízható stunolására. Így ha 1H DW-vel mégy, akkor a páncélban kell váltogatnod a gemeket, ami az olyan pályákon, ahol nincs külön boss room, nagyon nehézkes.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #20468 üzenetére
gyors átfutásra, a source 2-ben azt írják, hogy az a makró, ami több gombot nyom le (mint az enyém) az mehet. Az olyan, hogy görgőre programozza, hogy minden görgetésre kattanásra másik gombként funkcionál, és egy hosszabb görgetéssel megiszod mind az 5 italod, az viszont nem engedélyezett.
De holnap reggel tervezem jobban elolvasni. -
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20371 üzenetére
Kikukázni még nem fogom, és köszi a tippet a kondenzátorral (lehet, hogy tényleg az volt, volt egy kis vibrálásos játék előtte pár másodpercig), de én hülye vagyok az elektronikához, ami szervizt pedig első blikkre találtam, azok nem igazán közeliek - majd talán a nyáron, lustább időszakban elbumlizok vele.
Badlof2k: valóban jó ügynök volt, most néztem meg a kartonját, 12 évig szolgált hűségesen, napi 14-16 órát.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20367 üzenetére
na igen, csak egyrészt határidős leadások közben nem igazán volt idő arra, hogy keressek egy monitor szervizt, ahol talán meg tudják javítani, másrészt bár a kép nagyon vonzó, de nincs hely két nagy monitornak az asztalomon. Szóval egy kártyacseréig marad a kívülálló poe mód.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #20333 üzenetére
Köszi.
Működik a nightmare, csak a PoB nem jelzi.
Ahogy pl. az impalet se.
Igaz, tényleg a blood rage is ad leecht. Viszont a Lust ad 3 pontból 18% attack speedet. Ennyit max még a Berserkingből tudnék összehozni, de az meg nem ad semmi mást.Valami más alternativa Windshriek helyett? Redbladet használtam előtte, de a Punishment 15% extra sDPSt ad, bossok ellen meg váltok Temporalra. Plusz resistek jól jönnek, mert abból minimum van. Meg ha nincs a +1 curse, felszabadul 35% manám, amit nem nagyon fogok tudni mire költeni.
Tegnap este még kisérletezgettem. Kivettem a Nightmaret, és helyette átpakoltam a pontokat Battle Cryra. Instant War cry, nem kell félbehagynom miatta a pörgést, Enduring Cry meg generálja az Endurance Chargeokat Nightmare helyett. + Abyssus helyett Deidbellow. 8% dmg csökkenés, de tankosabb és van +20% movement speedem is ha Warcryozok. Jobban bejön.
Trollbálint: És ez az 550k csak a mapozásnál, a bossok ellen 900k sDPS.
A 6-7 exa meg, ha azt nézed, hogy önmagában egy 6L body armour kerülhet annyiba, szerintem nem sok.
És azért te jöttél segiteni, mert egy lövéssel kiirtod az agyagkatonákat.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #20319 üzenetére
Jó kérdéseid vannak.
Dmg-el elégedett vagyok. 670k sDPS + impale. Bossok olvadnak. Védelem jó. AoE radius mapozásnál 24, tökéletesen megfelel.
Szóval konkrétumot nem tudok mondani, az érdekel, hogy van-e valami a gearben, vagy a passzivon, amit érdemes lecserélni valami másra.
-
dante3
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20236 üzenetére
nekem -7-es gyűrűm van 6L cyclonehoz és nem kell a manával foglalkoznom. A -9 szerintem overkill.
Majd a buildedre kíváncsi lennék.
Más: volt már olyan valakinél, hogy Zana quest sorozata megszakadt (T8-as mapon hiába jelölte, nem dobott fragmentet a boss, többszöri próbálkozásra sem) és utána újra beadta? Rohadtul idegesítene, ha azért nem tudnék legalább shaped T5 mapokat futni, mert az istennek sem kerül elő. A map drop így t8-9 felé már megint egy rakás szar, még azonos szintű is alig esik. Már régen tudnék pirosakat futni, ha lenne.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
sirdond #20227 üzenetére
A napi kerdes nalunk klanchaten
En global 820-on talaltam ra embert, bar amikor mondta, hogy 15c az ara, akkor nem volt oszinte a mosolyom... (a maxos -9, aminek 1ex a craftolasi koltsege)Ha mar kraftolasnal tartunk, egy kerdes.
Adott egy multikraftolt fegyver, arrol le lehet celzottan egyesevel szedni a kraftokat? Vagy csak annullal random? -
-
SQX_Barto
addikt
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond #20073 üzenetére
Oda nyaralni megyek, de majd lövök egy selfit a szirének medencéjéből és majd irígykedhetsz
A multistrike-t mennyire butították le, mert olvastam hideget-meleget is róla?
Sokan nem használják, de a 7 eleji buildben azzal tolja a srác, ami alapján építeni szeretném?https://www.youtube.com/watch?v=-bSxv49chcw
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #20064 üzenetére
Ez már szerintem rég nem arról szólt Rizseslecsónál, hogy megéri-e
De Ő győzött
A Perandus challenge-t meg mikor megláttam, rögtön el is könyveltem, hogy az nem lesz meg. Alig van coinom, safehouse-ba tudtam lespawnloltatni egyszer, de nem is tudtam tőle venni, annyira drágán árult...
Plazmacucci: Én vettem inkább engineer's orbot, mert nekem is 3 volt, elhasznátlam egyet, és utána vettem észre, hogy a maxig kell nyomni, hogy megadja
A gemcutterhez meg szerencsém volt, esett egy 19%-os gem, arra rányomtam egyet és megadta.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20035 üzenetére
A mostani bugzás nem a trade sajátja, szerintem egyértelműen a koreai szerver és a játékosai miatt van. Fogalmam sincs, hogy mi köze lehet a két dolognak egymáshoz, de két napja figyelem, hogy akkor döglik meg a trade, amikor Szöul elkezd játszani, aztán amikor elmennek alukálni, akkor megint működik.
AH-val kapcsolatban én tiszteletben tartom Wilsonék döntését, hogy nem akarnak ebbe belevágni, viszont a sok manip traderrel kellene kezdeniük valamit. Eddig is volt mindig egy-két ármanipuláló poszt, akik persze soha nem válaszoltak, de most szintet lépett a dolog, gyakorlatilag az első képernyő a keresettebb cuccoknál csak olyanokból áll, amelyek jóval olcsóbbak az átlagnál és soha nem válaszolnak.
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #20023 üzenetére
ahogy néztem 3ex körül 400 dps-es one handed axe-ok vannak, ami azt jelenti, hogy ezen mid roll-ok kellenek. kicsit jobb roll-okkal megvan a 420 dps és ugye ott a culling strike is.
@Har_melin: azt nem tudom, hogy, ha a másik két phys dmg modot rárakom, akkor azt engedni fogja e harmadiknak? mert szerintem nem.
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #20005 üzenetére
Az a gondom ezzel - nem vitatva, amit mond és nem kifejezetten a MS-lel kapcsolatban -, hogy a 4s cooldown nagyon sok.
Csak a magam játékáról tudok beszélni, de a rendszeres kisebb sebzések ellen (sülök, titty bitchek) már nem véd a CWDT-vel, a rumlis tömegharcokban (pl. egy beyondos mapon) pedig túl sok mindent kell figyelni így is, nem hogy még egy plusz skillt is nyomogassak. A szóló bossfightoknál, ahol ráadásul külön teremben van a boss, ott működik egyedül "rendeltetés szerűen".
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19977 üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy az endgame miatt nagyobb lenne a képernyő, én két karddal így is beterítem. Ha ráadásul valamelyik thrust swordot használnám, annak a 2H fejsze hatósugara van alapból - A10 végéig két olyannal mentem, csak ott vettem két Scaevát.
megnéztem: karddal (a Slayer nélkül) 4db +1 range-es node van. Ebből egy olyan, amire azt lehet mondani, hogy "nem kötelező". A többit mindenki felvenné ettől függetlenül is. Fejszével, főleg ha Marauderből indul, akkor egy sincs.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #19946 üzenetére
szuper; én keddig szabadságon vagyok, így napközben is fellelhető leszek (remélhetőleg) de délutánonként biztosabb. Nézegettem a drop rate-eket, redditen, ott azt írták, (gondolom statisztikai alapon voltak), hogy az exa-nak kb. 2x akkora a dropja, mint a divine-nak. Mégis jóval drágább az exa. Miért?
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #19934 üzenetére
megcsináltam egy lvl82 temple of atzoatl-t, ez mode volt, olyan könnyen ment a bladestorm-mal. corruption wind-nek hála esett 4 6L corrupted chest (armor és ev/es alapúak) egész normális statokkal, valakinek esetleg? egy diviner-ért cserébe odaadom, szerintem annál azért többet érnek.
@Plazmacucci: tooltip elvileg jelzi, próbálj váltani a két mód között és látod a különbséget.
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19921 üzenetére
Bocsi a kiindulási pont volt ugye dmg és life viszonylat ennek nyomán indultam el és fejtettem ki véleményet lehet nem a tiédre kelett volna válaszolni
Csak példaként énis Ciklonozok és pl a kéke rare map mobokat robbangatom szét , a legionosokból a kék alig akar meghalni , még csak nincs is durva life mixe mod , nem mellesleg Atzirit is lepörögtem secek alatt full buffba, ami számomra azért meglepő mert ilyet csak a Double Strikal tudtam elérni ami azért nagyon op single target . Redditen sok a felesleges Cryolás ezt aláirom de vannak jogos észrevételek és pontok is , csak a gond hogy mire ki patchelik kb a dolgokat nagyrésze az embereknek lelécel , pedig Delve óta ez az első liga amit nagyon élvezek
Har_melin .: naja arra irta valaki redditen hogy a buffed 11k ehpt eltüntette neki is a fenébe egy pillanat alatt elég rotty one hit mechanika
-
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #19921 üzenetére
Ne kerj elnezest, diskuralunk. 😃 am meg mobok elete meg dmg-e összefügg elegge.gondolj bele, t10es mapokon megy az ember, eszre sem veszi hogy milyen dmg-ük van ezeknek a moboknak, mert egyhiteled öket.magasabb szinten mar gyepalni kell öket rendesen es ott ha akarod ha nem beviszik azt a bizonyos "1hit-et" ha akarod ha nem.lehetnek endu chargeok rajtad, sok eleted, stb..., nem vedenek meg.guildben is sokan panaszkodtak hogy lvl 90es tankos jugg, majdnem 7k elettel is bekapta az egy hit-et es lehalt full eletröl.azert az kicsit huzos.föleg mikor offscreenröl kapod az aldast.
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19908 üzenetére
Akkor majd probald le Atzoatl templomaban 8% regen melett mennyire fun rareket olni (: teny hogy van a patchben ami ilyen miert ? de az eletet megin tul lottek mint Pokemon ligaban , nem tudom emlekszel-e , teny van mostis orbitalis nagy dmgek amik zoom zoomolnak egesz kerpenyoket no de ugye az sem ot forintos piaci build , de bl mid es early rangelt buildel azert t10 nemkellene gond legyen , azert lehet fain dps fegyokat osszeszedni es suppokal occon hogy ne legyen gond . Szal ja finomitas kell meg (:
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #19897 üzenetére
Nekem speciel mindenből kevesebb esik (unique-ból talán nem) De máskor, mire elkezdtem a mapozást volt annyi currencym, hogy nem aggódtam, hogy ha bármire kellett használni. Most meg nem merek a fusinghoz nyúlni, mert alig van....
És mi ez a nerf dolog? Én nem láttam semmi ilyen jellegűt a patch notes-ban. Vagy ez még nem az a patch? Amúgy a sebzésükkel nem volt nekem se gondom eddig, bár még csak T6 körül járok. Egyedül a köcsög Beyond Bossokkal van a bajom, de az már ligák óta. De ennyi meg kell
-
-
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19889 üzenetére
Akkor ugynezki frakcionkent kb ~1-1,5 p van adva mert Ziggy negyest indidott es az volt 4:0 valamennyi .. en meg gyujtom hetvegeig aztan meglatjuk addig szintezek meg gyujtom a cuccot legyen eleg dmg
ja es egyszerre negyet inditva kapod meg az otodik slotot
ha vege az egesznek! ha nem volt meg esetleg
-
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19878 üzenetére
bármelyiknek, ami nagyrészt átkonvertálja a pdmg-et ele dmg-é, pl. a legtöbb infernal blow build. Shaper kesztyűn kívül bármi máson csak a pdmg-re van mana leech
A ST egyébként nem három, hanem négy skillt tesz elérhetővé: Blood/Sand - Flesh/Stone - HoP - Pride. Nyilván döntés kérdése, hogy megéri-e, de a mana sustain elég idegesítő tud lenni. Így se flaskával nem kell vacakolnia, se a cuccoknál nincs megkötve a keze és másik fegyvernek vehet olyat, ami bőven kompenzálja a ST valamivel alacsonyabb pdmg-ét. (Ami azért nem is olyan rossz.)
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19876 üzenetére
A soul takerrel jó esélye van, hogy befér egy banner - flesh/stone - Blood/Sand - Herald of Purity -
PrideBlasphemy egymás mellé és se a Leap Slamre, se a fő attackra nem lesz gondja. Amennyiben ráadásul valaki konverziós buildet csinál, akkor még nagyobb segítség, mert ele dmg-ből csak a duelist alatti blokkból tud manát csiholni, az meg sokaknak elég messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest