- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Így azért lehet haladni baszki...
Nekem lófasz se esik ebben a ligában, 0 ex konkrétan, mindent trade-ból meg grind-dal szedek össze.
Más, van 360 stacked deck-em, nem nagyon nyitogattam liga eleje óta őket. Inkább álljak neki kinyitogatni őket vagy inkább adjam el? Ahogy néztem 2 C körül viszgetnék őket. A profit maximalizálás lenne a cél. Hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből?
-
Har_melin
addikt
Nekem sem rémlettek ilyen árak régebbről.
Minden esetre ez lesz a következő beszerzés és akkor reményeim szerint nagyjából készen is lesz a build a farmoláshoz. Ez a phantasmos nekro eddig talán a legolcsóbb build, amit csináltam, ha a 4G kesztyűs hülyeségemet nem számolom, akkor eddig talán 150-160c ment el rá és az előbb Barant úgy megpusztította (cleares gemekkel, nem a bossos változattal), hogy csak néztem. Befejezte a dumálást és mire lenyomtam a dasht, hogy ne legyek mellette, már halott volt. Pedig még csak egy cluster passzívom van és a zombik sincsenek aktiválva. Ahogy elnéztem, még kb. 2-2,5 exát kell majd beletolni a fullos, bosskilleres változathoz, annyit még rászánok. Néha persze belehalok, a most kb. 3,6k HP+ES nem facetankolásra való, de amúgy élvezem.
-
TrollBalint
addikt
CI karaktereknek (legalábbis amíg nem volt ez a tibee77 által emlegetett skill) addig volt kegyetlen sok ES-ük, amit nem tudtam 1-2 ütésből leszedni. Akkor odébb szaladtak és mikor elkezdett tölteni visszamentek a tömegbe. Na most ez az elszaladok dolog nem tudom mennyire fog ulitmátumban bejönni
(merthogy én a block-ot nem szeretem... )
-
freddirty
senior tag
Megnéztem a pob-odat, mert pont most raktam én is szórakozásból össze egy cyclone gladit standardon. Még nem volt, talán utoljára D3-on játszottam pörgős barbit.
Látom a POB-ban van minden, de az explo a chesten szerintem nem éri meg. Egy blade vortexnél van sok increased area of effect a fáról, ott megvan a "pop" feeling, cyclo gladinál semmi. Max az on death sebzéseket lehet megúszni ezzel. De nem tudom megéri-e emiatt. Inkább egy -15 mana +crit chest.
(Illetve nem tudom a nerfelt explo jó-e még valamire, egyenlőre itt standardon megvagyok a tartalékaimmal, szerencsére a meglévő itemek-en nem változott a stat a chance-os nerfelt explo-ra.) -
Pitymaszter
tag
Én egy cyclone slayer indítottam és jelenleg én is scaevat használok. Amúgy endgame-re váltani fogok saviour-ra csak legyen elég currency-m hozzá
. Mellé meg egy rare jó foil-t gondolok majd. (veszek vagy csinálok majd meglátom mi jön össze...)
Szerk.: Ez az ultimátum kontent elég erős jelenleg ignorálnom kell mert resist gondjaim vannak és már ez első kör is húzos (megfekszem ott is)
-
Har_melin
addikt
Persze, lehet nála jobb, de a Scaeva hamar elérhető, vannak nagyon jó extra bónuszai és nem drága. Én az előző ligában végig azzal mentem, T16 mapokat is, hatos maevent.
Rá lehet nézni ettől még időnként a tradere, vagy be lehet állítani a lootfilterben, hogy az 1H kardokat kiemelje, egyik sem árt, de nem létszükséglet, főleg nem-endgame farmoláshoz. -
m.lala
aktív tag
-
Rayner
őstag
Nagyon nem akarok megint cycgladot, egy liga elég volt belőle, nekem elég unalmas kari, de tény hogy az eddigi ranger papírhuszár helyett valami tankosabbal kellene kezdenem emiatt az arénás ritual miatt sok wavet nemhiszem hogy kibírna pedig a KB wandert nagyon meg akarom csinálni
-
brunnehilde
senior tag
Százszor jobban tetszik ez az xp rendszer, mint mondjuk a D3-ban. Bányától kezdve breachstone, beachhead, simulacrum, rogue harbour, de akár "sima" mapozással is jön. Persze 98-99-es szinten már komoly mennyiséget kell tolni, de legalább jó kis kihivás.
Ritualnak vége 12.-én, Ultimatum pedig 16.-án kezdődik. Szóval a szokásos hétfő-péntek.
-
tibee77
őstag
az a baj hogy diablo tul egyszerű es a paragon pontok miatt végtelenített is,ergo nincs egy végső cel amit az ember kitűzhet magának.lehalsz, nincs semmi bünti mint itt, szintet lépsz es meg erősebb is leszel a paragon pontoknak köszönhetően.ezert en teljesen elégedett vagyok a poe mostani leveling mizeriajaval.de persze ha az embernek van eleg pénze akkor nincs gond.ahogy irtad, chayula,5ways es kesz.persze amikor mar a milliomodik ilyet futod akkor azert legbelül meghalsz valamilyen szinten.(valamit valamiért)
ja meg persze az se segit hogy poe party play az kicsit húzós a sok dc-vel,crash-sel.tegnap 2 5way rota kellett volna mar csak a szinthez az ugye 10 set.hat a 10ből lett kb 20 mert vagy a carry crashelt vagy a csapattagok.szoval maradjunk annyiban, hogy idegörlő tud lenni.mar csak marauderrel kell egy 100as kari es akkor vegre elértem azt amit itt poe-ban akartam.meglátjuk mi lesz ha poe2 kijön, lesz-e meg bennem annyi szufla,hogy ott is uj célokat állítsak magam ele. (bazz de utalok telorol irni )
szerk.: amugy van több módszer is.agyon tuningolt t16 mapok ugyanúgy jo xp-t hoznak, repository meg tunnel contractok/bp-k szintúgy.csak hat ugye ide kari is kell amivel nem halsz le.(hh pl. must have)
-
-
Lokids
addikt
Inkább úgy van gondom, hogy T15 vagy T16-os mapot nem tudok végigvinni halál nélkül.
Vannak dolgok, amikkel nem tudnak a minionok elég gyorsan végezni és ezért meghalok
Még van hely kicsit tankosodni, de így sem lett tankosabb, mint amennyire a creeping frost occultist volt. És ezt furcsállom. -
atok666
őstag
Oszinten? ... eddig is vegig tudtam rohanni barmelyik mapon gyak. megallas nelkul (hacsak nem akadtaam ra vmi beyond bossra ahol ki kellett fesziteni a snipet), meg most is. Annyi a kulonbseg, hogy ha kapok vmit speed buffot, akkor atkapcsolok raketa uzemmodba, de olyankor nagyon
(persze, gondolom 100% deli mapon jol jonnenek a buffok, de az nem az en vilagom).
Esetemben inkabb talalom fun cuccnak, mint valos upgradenak (a Ryslatha, amit eddig hasznaltam nagyon popec).
Atok
-
-
-
tibee77
őstag
attol függ mit ertesz zongorazos alatt.ha a flaskahasznalatra gondolsz akkor nem az, csak siman használni kell őket mint a többi buildnel, ha arra hogy sok skillt kell használni akkor az se mert en konkrétan használok 1 movement skillt a brandokat, meg a brand recallt.szoval majdhogynem 1gombos.ha arra gondolsz, hogy sokat kell-e vele mozogni akkor igen.ezzel a karival az ember nem all meg nézelődni, nagyon aktiv jatekstilust igenyel.egyáltalán nem tankos, csak arra epit ,hogy te ölj elöször es ne a mobok teged.a kari jo kb. mindenre, mapclear brutalis, bossozas szintugy.viszont ahhoz hogy ez igy legyen, sokat kell ra költened.ha valamivel budgetebb es tankosabb karit akarsz akkor ajanlom az inquisitort vagy a hierot de lattam mar occultistbol is fasza brandos karit.ja meg persze az elementalist is eleg jo ra.assa-val viszont elkerülhetetlenek az egyhites halálok neha.en mar 500 felett járok
bonedragon: ja, elegge lecsökkentettek az előfordulasat....
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem Maven is gondot jelent. Nem tudom időben megcsinálni a szakaszokat, és többször nyomja a degenes bubikat, és a memóriajáték is visszatér egy szakaszon belül. Az összes vidiben az van hogy csak egy hármas adag degen bubit kell jól elhelyezni, de nekem mindig legalább kettő-három jön össze. A memóriajáték ismétlés meg nagyon nem fun mert addigra tele van mindennel a padló. Csak az utolsó előtti szakaszig sikerült eljutni. A Degen mező rettentő rossz az es buildnak, mert nem tudok regenelni. Lényegében mindent megöltem már a ligában, de ez a Maven fight roppant bosszantó, mert amúgy tetszik a mechanikája. Lehet csak nagyon új, és szoknom kell még, de kifejezetten elárulva éreztem magam a vidikhez képest.
Próbálok egy összerakni egy rendes wandot és ránézek újra, de utálom mikor dps check egy bosfight.
-
freddirty
senior tag
meg 1 crescent. 1-2 hete még adott orb of unmakinget is minden esetben. Mostanában futottam hamlet/proxi miatt vagy 5-6 régiós maven bossfightot egyik se adott új regret orbot... Ámde esett egy mapon
A maven invitation-ök droprate-jét is megbizgették, az elder guardian bossfightból legalább 10 maven writet szedtem össze és adtram el darabját 6 exért. Folyamatosan estek a mapokból az invek. Tegnap este újra futottam 8 elder guardian mapot, és egy se esett. WTF? -
BoneDragon
veterán
Nem assát kezdtem, hanem Steelmage inquisitorját, mert beteg tankos az a karakter amit épitett.
[link]
Még közel sincs kész a build, pl resistek teljesen hiányoznak nekem, cold 30%-on van.Lecseréltem a ringeket +dmg-re, kapott mark of the shapert elder/shaper assassin mark ringgel, elég beteg.
Viszont keményebb bossokra nem ajánlott szerintem a build. Egyelőre még nekem a map bossok is gondot okoznak, igaz HH buildek nem is arra lettek kitalálva. -
BoneDragon
veterán
Erre jött patch éjjel. Már az invitationon is mutatja melyik van kész.
Mondjuk szerintem ő a sima mapokra gondolt, ott az atlason a régiók felett megy 1 csik, ha az betelik akkor tudod elinditani az adott régió invitationját.Szerk. Töltési időn is rengeteget javitott a patch.
-
Har_melin
addikt
"ha hullok az csak a hülyeségem miatt van, vagy egyszerűen csak adott boss fight phase-jeit benézem"
na de addig, amíg még fogalma sincs egy-egy boss fightról addig MINDENT be fog nézni és MINDENHOL hülyeségeket fog csinálni, mert ez egy ilyen játék. Ne magyarázzuk már el neki, hogy ha már k*va nagy rutinja lesz, akkor nem lesz rá szüksége, mert jelenleg éppen azért van rá szüksége, hogy megszerezhesse a rutint.
-
Mirman
őstag
Viszont a breach bossos maven fight az egyik legnehezebb. Sokkal inkább megéri az elder vagy shaper guardianos , majd a synhtesis bossos. Azután jön a breach és legvégül az uber elder + chayula stb.
Más: Mapokon az invitationök gyerekjáték szinten vannak szerintem a 10-es fight előtt , ott már okozhatnak meglepetéseket , de előtte bátran ugorjon neki mindenki (nyilván nem HC-n).
-
-
Har_melin
addikt
ott még nem tartok
A következő liga előtt garantáltan fogok csinálni egy roadmapot, hogy milyen sorrendben és melyik szegmenseket akarom futni. Most először próbálkoztam a conquerorok fullra kirakásával, de - ha nem nerfelik nagyon a maven passzívokat -, akkor ez az én napi pár mapos játékom mellett időpocsékolás. jobban jártam volna, ha tervszerűen először a harbingeres, aztán a heistes és utána a harvest craftos szegmenseket futom. Legalább annyira, hogy a lényeges passzívokat ki tudjam rakni, aztán ezeket feltölteni T16-ra és hajrá. Sirus amúgy sem az én esetem, a conquerorokból jön ami jön, de ezek fix bevételi források.
-
Lokids
addikt
Wow 80c-t elkérnek csak azért, hogy leverjenek neked egy Bosst?
Értem, hogy valakinek aprópénz, de nekem majdnem az összes chaosomba kerülne.
Bár még az endgame közelébe se vagyok.Jelenleg T5-t 1 hitelem, de T1-en is képes vagyok simán megfeküdni. Nem tudom mi kellene még a buildembe, ami nem kerül vagyonokba, hogy T16 képes legyen.
-
brunnehilde
senior tag
14k armour gladnak Surrenderrel? Max HO-ban. Mapozásnál aktiv flaskok mellett az inkább olyan 35k. Molten shell a top ennek a buildnek, a vaal molten meg még jobb, ha van slot a skillnek, hogy el tudd lőni amikor kell. Phase run értelmetlen, phasing alapból van a cyclonenak, ha meg aktiv, elveszted a frenzy chargeokat és a buffot is ha valami skillt használsz. Blood rage rajongó én se vagyok, de túl OP a buildnek, le kell nyelni a life degent, illetve lehet kompenzálni Vitalityvel, vagy mondjuk ezzel a moddal: Life gained for each Enemy hit.
Szerk.: Egyébként meg nem tudom hányan és milyen buildekkel tolnak 100% t16 delirious mapokat, de kb a játék egyik legnehezebb része, amin csak ronthathat a map modok, szóval ne csodálkozz, ha nem halál nélkül mész rajta végig.
Előző ligás kimaxolt cyclone-om vitte, de nekem is észen kellett lennem.
-
TrollBalint
addikt
Nekem kb. 16k armour-om lehet, (57% reduction) azzal használom a molten shell-t. Nem tudom Te hányas szinten, én a cwdt-t 11-esre húztam, a molten meg kb. 13-14 lehet. Phase run, ha cyclone-t használsz főleg, felesleges, mivel az azonnal leesik rólad, amint valami skill-t használsz. Az arra jó, ha csak futni akarsz gyorsan, és nem törödni a szörnyekkel. Pl. Delve-ben, vagy labirynth-ben.
freddirty: köszi, ezt megnézem
-
TrollBalint
addikt
Az nem jó, mert akkor ugyanakkor triggerernél el mindkettőt. Két ugyanolyan CWDT-hez raksz ugyanolyan spell-t, akkor (is) közös lesz a cooldown. Ha jól értem a wiki-t.
Ha már slimtrade
Ott be lehet állítani valahogy a rács helyzetét? Mint Mercury trade-ben? Mikor feldobja, hogy megvennének valamit, akkor nem pont a arra mezőre mutat, ahol van az item. Picit el van csúszva. nem vészes, csak zavar
-
brunnehilde
senior tag
Heist contractokra gondoltam. Azon belül is vannak, amik jobbak xp-re, de ebben a ligában nem nagyon válogattam. Annyi nem esett.
Beachhead egyébként nekem is kedvencem, jól adja az xp-t és még profitot is termel, reméljül helyrehozzák a tradet, mert tényleg katasztrófa, hogy semmi nem lehet normálisan megvenni.
Genji: Szép lett.
Buildtől függ, de vannak jó defensive skillek. Guardból nem tudom mennyire érdemes kettőt használni, én pl a storm brandnél inkább használtam CWDT mellé cold snapet, frost wallt, vagy CWDT nélkül frost shieldet és sigil of powert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest