-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #23001 üzenetére
mikor én néztem, akkor még 40 volt (tegnap) ma amúgy 18-ért megvettem
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22999 üzenetére
Anatomical Knowledge unique jewel
de a neve miért fontos? 6-8% között ad max life-t. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22996 üzenetére
Na akkor ma kitalálom ezt is, hogy tudnám őket is betenni :)
6% és 8% life között nincs ~35 chaos-nyi differencia, ugye? 6% jewel van 5-10 chaosért, 8-as meg 40-től.
Zombit nekem se kellett éleszteni soha, csak physical reflect pályán.
(Amúgy találtam még egy szimpatikus buildet, de ahhoz nincsen elég refund pontom :) ) -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22992 üzenetére
még az elején kapcsolták ki, amikor voltak azok a nagy laggok. És írták, hogy az okozza, hogy a zealotry hat a minionokra.
Ezt írta a build, bár kevésbé tetszik benne, hogy nem használsz csontvázat, ettől függetlenül elég erősa spectre van 6L-ben
És használ shield charge-t amit eddig én nem használtam. De ha tudtam volna, hogy ilyen, már előbb is használtam volnaRizseslecsó: fél 5-ig? Ha minden összejön, (ami nem szokott) akkor tudok 5-re otthon lenni
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #22992 üzenetére
Köszi mind2töknek
Majd akkor olyat keresek... Bár át kell nézni a fát még, meg ugye be sem vagyok teljesen gemezve, időm meg pláne nincs
Ma délután fent leszek,fél4től kb fél ötig, ha gondoljátok csapathatjuk ?
-
válasz
brunnehilde #22985 üzenetére
bugfeature -
válasz
brunnehilde #22982 üzenetére
Nekem ezt régen csinálta blood rage mellett, hiába leecheltem többet.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22982 üzenetére
Nincs rajtad valami, ami folyamatosan vonja az életet? Mert úgy tudom ilyet akkor csinál, ha valami szívja az életed, de az kisebb, mint a life regened
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22973 üzenetére
Nézegettem a poe.ninja-n buildeket, egyet találtam, ami szerintem tetszik, de még nem fejeztem be az átépítést. Úgy hogy nem a tiédet fogom megcsinálni
(kivéve, ha ez sem jön be, de akkor legfeljebb a cuccaimra fogom
)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22973 üzenetére
ja, azt hittem CI build. life alapúnál persze semmi értelme.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22967 üzenetére
Nem tudom, hogy most, amióta van direkt ES leech, mennyire fontos, de régebben baromi sokat számított, hogy nem álltál ott pucér seggel egy boss előtt mert még nem kezdődött el a recharge. alapból 2 másodperc, amit ez ezek szerint levisz 1,4-1,5-re.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22969 üzenetére
akkor az offeringet buktam
Desecrate azért nem jött rosszul néha blight-nál, meg Delve-ben sem, bár csak akkor kellett, ha én nyomkodtam. Ezzel az auto cast-tal mindig talál hullát. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22967 üzenetére
hogy voltál ilyen gyors? Nem vasárnap voltál Mastermindnál? Ne mondd, hogy két nap alatt összejött megint
4-5 sec? Nekem nem tűnt annyinak.
A spirit offering kell a védelem miatt, a flesh (vagy mi) hogy gyorsabbak legyenek ők is meg én is, a desecrate pedig, hogy legyen hulla, amiből tudja mindezt castolni, ha esetleg éppen nem lenne. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22955 üzenetére
a skitterbot(ok) is okoznak elemental equilibriumot, nem? Egyik lightningos, a másik chill-es (én meg scorching ray-t használok, bár az kicsit lassú ehhez)
Bár most gondolkodóba estem, hogy cuccokból bevásárolok neki, összejött kis pénz mag
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #22942 üzenetére
Szia, a hatred aurát a minionosok nem az EE miatt szokták használni? Cyclone-ball lightning-al comboban. Mész előre szórod ezerrel a lighningsebzést (vagy valami itemre +lightning dmg) a minionok meg kapnak +50%-ot a cold damage-ra. Ezt a pob bem fogja mutatni szerintem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22944 üzenetére
ja, hogy így emel. Azt hittem vizuális hatása nincsen
Majd legközelebb megfigyelem
Játszogattam ma, de még mindig eléggé papír a karakter, vagy nem tudom mi volt ma, de estem keltem... nincs is már XP-mDe legalább esett egy golden oil
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22942 üzenetére
hatred nem 25%-t ad? Ja igen, ezt az animated guardian-os hibát elfelejtettem mondani, hogy ne kövesd el, mert én (is) már elkövettem
Akkor kipróbálom a hatred helyett a skitterbot-ot. Hátha
Ha van elemental equilibriumom, akkor hogyan hat a skitterbotok aurája? Arra lesz plusz ellenállása, amelyik utolsónak hat(ott) rá? -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22937 üzenetére
Hát nekem nem sikerült berakni a skitterbot-ot, nincsen elég manám. Használok discipline-t, meg hatredet (generousity-vel) és hiába van a pajzson -15% reserved mana, így se elég a skitterhez
viszont a Cast while channelling + spirit offeringet beraktam és tényleg jó
kösz
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Mostani araik ezek vagy alltime ? Nekem meg kezdes utan ket hettel lett felhuzva es akkor volt kevesebb mint 2obbe a wandal es az elder fejessel , mivel nem volt sok a penztarcaba igy nemis tudtam volna tobbet kolteni , igaz hozott a konyhara rendesen a build de nem koltottem ra 3at inkabb 2,5et osszesen
Mindegy kinek ez kinek az 😁
Erdekes mert a hulla kijelosenel mutatnia kellene vagy aztis Ui beallitasnal kell varialni ?🤔 Namind1 megvan az a lenyeg 😁
-
Har_melin
addikt
válasz
a templomos craftból megvettem a 6L Inpulsát a storm brand assának, meg egy assassin mark gyűrűt is, így a clearspeed eléggé megugrott. Viszont megint előjött, hogy nem minden build való mindenkinek.
Én pl. gyakorlatilag soha nem játszottam MoM buildet. Ami azzal jár, hogy játék közben automatikusan csak a bal alsó sarkot figyelem és ez olyan váratlan ripekhez vezet, ami nem kicsit rontja a játékélményt. Itt ha a HP már mondjuk a felén van, az egy "normál" buildnél már csak a negyede, vagy annyi se, a vészcsengők viszont nem szólalnak meg a fejemben.
Ezzel együtt azért viszem tovább, legalább lvl90-ig el akarok menni vele, mert csak egy alacsonyabb szintű assám van.
-
TrollBalint
addikt
válasz
mai nap után én is elgondolkodtam, hogy nem-e csökkent rajta
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #22925 üzenetére
Nyugodtan ird le
nekem szimplan az az irany nem tetszett meg ugy saccra azt mondtam az dragabb lesz mint amit en csinalok 🤷🏻♂️ igy maradt a life es armor kombo
Es elnezest lemaradt hogy Act 5 Control block ahogy Balint irta, ott vannak a slave driverek
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22922 üzenetére
Én töröltem, írtam neki privátban.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Slave drive az act 5 (Controll Block), egy köpenyes akárki, és igen, ezt elfelejtettem írni, hogy az "A"-val tudod betargetolni. És a spell echo-val én többször megszívtam már, úgyhogy vedd ki tényleg
Akkor jobban megnézem, hogy miket változtattál tegnap aztán próbálkozom
Skitterbot nem csak akkor éri meg, ha plusz sebzésed van chill-es enemyken?A Temple Nexus szoba (ami +1 tier-t ad a szomszédos szobáknak) hogy működik, ha level 3-as szoba van hozzá kapcsolva, ad valami bonuszt ahhoz, vagy level 3 a max?
-
San398
őstag
válasz
Lenyomod az "A" gombot majd az egeret húzod ahol a hullák vannak, kiírja a hula nevét és akkor még lenyomod a spectre-t, ja és előtte vedd ki a spell echo-t mert amiatt éleszt kettőt egyszerre
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22922 üzenetére
elmész arra a pályára, ahol van belőle és vagy leölöd és úgy támasztod fel, vagy elnyomsz egy desecrate-t és kis szerencsével lesz ott olyan hulla, ha nem, akkor nyomkodod, amíg nem lesz
(Mert hogy a desecrate olyan hullákat csinál, amik az adott pályán megtalálhatóak) Plusz, ha már van egy olyan spectre-d, amit szeretnél, utána visszamész a hideoutba és ott is nyomkodod a desecrate-t.
Viszont, ha már itt tartunk, tudsz tanácsot adni? Eléggé papír a karakterem már T14+-on (mostanában), de ha nem muszáj, nem térnék át armour-ra -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22919 üzenetére
Az animated guardian hogy nyer a fegyverből? Mik azok, amik hatnak rá? Ha valamit tud a fegyver, pl level 20-as akármilyen skillt, akkor azt tudj a guardian is használni?
Reggel még én is láttam a hozzászólását, de utána nem, és furcsáltam is, de azt mondom, csak én voltam hülye, vagy rosszat néztem... de ezek szerint mégsem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22915 üzenetére
hát nekem is csak +1 van, de azt írja, hogy a Mastermind által dobott shield lehet szerezni, nekem ez kb. 40%-on áll és mehetk Mastermindhoz, csak még annyira nem akarodzik... de ha a hétvégén meglesz szólok
freddirty: pedig abból a 3 pontból kell nyílnia. Néha elég trükkösen, sokat kell menni, mire megtalálod a rejtek falat, amit robbantani kell. Én többször jártam úgy, hogy majdnem feladom, de aztán mégsem, és rá pár másodpercre meglett a fal (a pár másodperc az quicksilver flaskával értendő)
Továbbá, közérdekű közlemény: Mivel többször felmerült (főleg új liga előtt), hogy klán, meg miegymás stb. Én alapítanék egy klánt, hogy könnyebben / gyorsabban osztódjanak meg az információk, csak kellene egy név. Sirdond (és én is) benne vagyunk egy klánalapító sörözésbe, ami a klán alapítás elengedhetetlen feltétele, de ugye kellene egy klán név... ebben kérném a fórum segítségét
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22909 üzenetére
hát ne is haragudj, de nekem ehhez már este van, ezt nem bírtam lekövetni
de díjazom, hogy ilyen lelkes vagy és számolgatsz, nekem a PoB-hoz nincsen ennyi türelmem (meg a trade-hez sem) én csapatni szeretem neki, ha hulljon a sok Headhunter
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22907 üzenetére
a vulnerability az csak 6-7%-t jelent? hmm...
Igen, a wand csak increased, de van 13 zombid, aki sebez 100%-t plusz, amit még a more módosítók adnak. Felveszed a kardot, kapsz +1 zombt, aki szintén 100%-t sebez, plusz ami rá jön more. A wanddal viszont lesz lesz 13 zombid, akik ~200%-t sebeznek plusz a more-t. 13*100 increased szerintem több, mint a +1 zombi. Spectre-nél, csontváznál ugyanez kb. (Mondjuk csontinál és zombinál jön ki legjobban a különbség, mert ott több minionnak ad 100% incr. damage-t) -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22904 üzenetére
Permanent offering jól hangzik, de nem nagyon tudom már hova berakni, a vulnerabilityt sajnálnám kidobni, plusz a későbbi tervem az, hogy mellé rakok egy temporal chaint és kirakom a + curse passzívot, de még 2 golden oil hiányzik. Gondoltam megvárom, míg kiesik, de szerintem meg fogom venni... 1.1 exa darabja? Nekem meg kettő kell? Inkább kibányászom, vagy megszülöm
A kard helyett egy convocation wand nem érné meg jobban? Eggyel kevesebb zombi, skeleton, spectre, viszont a maradék +100%-t sebez és rakhatsz olyan pajzsot, hogy csak na
-
válasz
brunnehilde #22900 üzenetére
Remélem ezt tooltip mizériát rendbeszedik 4.0-ra.
(#22901) TrollBalint
Osztja a zombik darabszámát kettővel. -
válasz
brunnehilde #22893 üzenetére
Csak pob-ban tudnám megnézni?
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22884 üzenetére
Nem kicsit lepődtem meg tegnap este, amikor megjelentél nálam a "srácokkal"
Mondom, Te meg a minion - s build ? -
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22857 üzenetére
amennyi van
1-2 db elég lesz -
dbius
veterán
válasz
brunnehilde #22835 üzenetére
nem lehet, hogy a flaska item level szintje túl alacsony?Szerk: Nem valószínű, már 5-ös item leveltől kellene "dobálnia" azt is. [link]
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #22790 üzenetére
kit érdekel a 4.0, az még több,mint egy év. mikor lesz 3.9 bejelentés?
-
válasz
brunnehilde #22790 üzenetére
Fent kell tartani az érdeklődést.
-
Pitymaszter
tag
válasz
brunnehilde #22740 üzenetére
Nincsmit. Érdekes a te verziód is elmentem lehet majd kipróbálom azt passive tree fajtát.
Ahogy néztem a Trade oldalon 5-6 exától már kapsz ilyen wandot lecraftolva.
A védelmem ahhoz képest elég jó. Éppen most futottam egy minot rare corrupt mapként (a legdurvább mod talán a monsta damage incr. 23% volt) és túléltem egy föld alól feljövős támadását azután már nem sokáig élt
Vigyázni inkább a körön belül potyogó kövekkel kell, sajna haltam már meg tőle máskor.
Összességében jó a map clear sima, blight content sima (szerintem még tornyokat sem kellene leraknom ha nem kéne a challange)
Eldert ma csapóm le, igaz nem red csak sárga, de nem hiszem hogy gond lesz vele. -
Pitymaszter
tag
válasz
brunnehilde #22730 üzenetére
brunnehilde: Alábbiakban küldöm a linket.
Icicle miner PoB: https://pastebin.com/htVU7K5hHiányzik még jó pár dolog amit kigondoltam. Pl. whisper of the doom-amuletről, off-hand craftolt wand, assasin mark gyűrű (a gyűrű már maga meg van csak a multi craft "ára" hiányzik még :S), plusz egy shaper kesztyű bár nem hiszem hogy olcsón betudom majd szerezni egy shaper fingerless silk kesztyűt valószínű csak valamilyen sima shaperös lesz (eva base talán). Meg még talán egy watcher's eye de azt lehet ki is hagyom így is elég drága build lesz.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22711 üzenetére
Én egyelőre maradok a GC-nél, főleg amióta rájöttem, hogy elnéztem a fontossági sorrendet minta buildben. Nekem az istennek se akart kijönni olyan magas crit chance, mint a doktor úrnak. Aztán rájöttem, hogy páncélon és a sisakon majdnem meg lehet duplázni a skill base critjét... Attól ugyan még messze vagyok, de már egy 1%-os sisak csere is elég érezhető javulást hozott, pl. most először sikerült T8 mapon blight bosst leverni. Eddig még egy T5-ös is esélytelen volt. Most olyan 51% a crit, a sisakon némi divine spammel remélem bejön a 2%, a páncélon plusz 0,5 és akkor már kényelmesebb lesz az élet.
Nekem jobban kézreáll, mint a brand, itt nem kell állandóan figyelnem, hogy van-e aktív.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22690 üzenetére
Ez az enyém, a jelen állás szerint: GC miner lvl85
Viszont én is simondr buildje után megyek, neki egy "picit" erősebb cuccai vannak. Inkább a karakterlapját linkelem, mert a PoB valamiért a vermillion ringet nem hajlandó kezelni, nálam is azért üres az egyik gyűrű hely.
szerk: megnéztem gyorsan az ő buildjét is a PoB-ban - 7,5-8x akkora sebzése van...
Még kell egy kicsit javítanom a cuccomon...
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22688 üzenetére
dehogynem, pont azt írtam, hogy azzal mapozok, a champ csak a bányára van.
a single target dmg egyelőre olyan 95% - a map bossokkal eddig nem volt gondom (igaz, a lvl 83-84-es karival T10-nél magasabban még nem jártam), viszont a blight bossokkal eddig 2:0 a javukra. Csak két alkalommal adott be ilyet, mindkétszer szétverték a pumpát, hiába szórtam rájuk az áldást.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22675 üzenetére
De nem, gyenge voltam, csak ma kezdtem el a mapozást.
Noob !én még mindig a laggal/fagyásokkal küzdök , ami sajnos megjelent más játékokban is, ha hétvégén időm lesz elkdezdem tesztelni/cserélni az alkatrészeket.
/ memória, vga /
mert valami nem gömbölyű a gépemben ... -
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #22643 üzenetére
Én megcsináltam a valaki által linkelt minert, de esek-kelek vele, azt kell mondjam, hogy életem legrosszabb döntése volt. Csináltam most egy summonert, act 8-ban vagyok vele átlag kb -6 resist egy tabula és nem elköltött 19 skill pont mellett vígan haladok. Kb 1 halálom volt vele idáig. Szóval levelingre tuti, remélem utána is marad.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22648 üzenetére
Ez nem Icicle, hanem Glascial Cascade. Az Icicle fut most nagyon, mert új és erős és lehet, hogy van ilyen jó az is, de itt a gearből jön a sebzés nagy része a konverzióknak és az extra dmg-eknek köszönhetően, ami az Icicle-nél szerintem nincs meg, az inkább skillből fejlődik.
Akkor viszont megnyugodtam, hogy nem én vagyok csak ilyen peches, lehet, hogy direkt levitték a drop rate-jét.
Ja, igazából azt akartam írni, hogy végre esett egy sepulchre map, gyorsan megfutottam vele, hogy a Windshriek meglegyen. Beraktam Junt, volt négy irányú blight és bár néha necces volt, de lvl77-en a lvl75-ös mapot távolról sem optimális cuccal, megcsinálta nagyobb stressz nélkül.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22648 üzenetére
Akkor ma este 10 - kor már mappozni fogsz vele
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22645 üzenetére
Csórikámon semmi sincs, 3,7k HP + 440 ES és a Phase Acro cluster a fáról. Az Evasion-öm kemény 970, majdnem 4% esélyem van
és így is megélt blight bossal szemben is. Egyedül a resistek vannak rendben, bár chaosszal persze bőven mínuszban vagyok. Egy jade meg egy mana flaska és három life, ennyi.
Apropó flaska: nincs valakinek egy fölösleges Sapphire butykosa? egyszerűen nem hiszem el, két hete vadászok rá, hogy azt a nyomorult granite flask craft challenge pontot meg tudjam csinálni, és egyetlen egy sem esett. (nem a lootfilter a ludas, topázt, rubyt mutat.)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22643 üzenetére
Gyorsabb szerintem, mint a brand, az AoE-je óriási, még úgy is, hogy a gear távol van a tökéletestől. Manával néha küszködök egy kicsit, az assassin markos gyűrűt majd meg kell vennem, az remélem javít rajta. (simondr buildjében van egy Enlighten is, az is könnyítene, de így is működik)
Amitől korábban féltem (vagy amikor próbáltam, nem igazán működött), az a kétgombos skill, de végül is valóban, a storm brand is ilyen, lehet, hogy közben megszoktam.
Feltápolt cuccal tényleg nagyon durva lehet. Egyelőre lvl77-en még csak egy T5 Zana mapot próbáltam, így az alap cuccal és elég meggyőző volt. A billentyűzet kiosztással még sakkoznom, kell, a flame dash nem áll igazán kézre, de majd kialakul.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #22584 üzenetére
Ehm hogy is van meg neked ennyi challange egyebkent kerem alasan?🙄
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22580 üzenetére
köszi, a sisak már megvan
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22584 üzenetére
Hogy te ilyen jól nyomod, hogy már 30-nál jársz. Az igen, én még csak 15-nél, bár én mindig a 24-re szoktam menni, de azért a 36 se lenne rossz
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22582 üzenetére
Régen írtak egy képletet, de nekem azzal nem jött ki. Az valami olyasmi volt, hogy az átlag level + 10, de szerintem simán csak átlagol.
Jól látom, hogy többen rajta vannak (lennének) a challenge-eken? Mert én benne vagyok, hogy összefogunk, hogy hamarabb meglegyen. Nézegettem egy-kettőt, de summonerrel ezek felejtősek (úgy megölni valakit, hogy ez meg az legyen így meg úgy) belépek és már rá rontanak
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22540 üzenetére
Nálam rendszeresen megjelenik a kis pörgettyű a mobokon, először nem értettem, hogy mitől. aztán rájöttem, hogy véletlenül kötésbe raktam vele.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22527 üzenetére
Én egyelőre használom a Wrath-ot, mert még nem raktam ki a MoM-ot, de a Herald of thundert szerintem érdemes visszakapcsolni, mert az aurák nekem nagyon szépen aktiválták a Blind-ot. Az Orb of Storms mellett nálam is Onslaught van, és persze még csak Singularity, nem Void Battery, szegény az eklézsia. A sisakot látom lecserélted
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22519 üzenetére
végre sikerült átjutnom az alapjátékon, gyorsan futottam vele egy Relic Chamberst (lvl74 lett, mire befejeztem az A10-et, annyiszor kellett wp előtt kilépnem
), úgy néz ki működni fog.
A gyűrűk és az öv még hiányoznak, így semmilyen curse sincs, páncélból meg egyelőre egy 6L Restless Wardnál maradtam. Ez volt a legolcsóbb dex-int 6L, ráaádásul a resisteket sem borítja fel. három irányú blightot megcsinált, nagyon a life flaskákat sem kellett nyomogatnom, folyt köv.
-
sith7
félisten
válasz
feltettem, jobb lett, de nem az igazi ... nem ilyen volt 2 napja
-
sith7
félisten
válasz
megpróbálom feltenni, most látom, hogy van frissebb driver
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #22495 üzenetére
Sajnos csak 3 pontom van.
Ez az új box sett elég durván néz ki. Remeg a kezem a vásárlás gombon, de nem szabad.
-
simondr
senior tag
válasz
brunnehilde #22439 üzenetére
3ex volt a sapi, igaz ugyan hogy nem ennyi lifeal mint ami most van, hanem csak a hybrid volt rajta. Vártam egy ideig mig Leo bekerült a research-höz, és rápróbáltam az Ex slamra, T1 flat life lett a vége
Kétségtelen, hogy most nem 3exet ér. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22470 üzenetére
Nekem is kis ablakban jelenik meg hibaüzenet, valami map akármi szokott benne lenni, de ha visszamegyek nincsen semmi gond, csak mikor meghalnak a researchben. És visszalépéskor nincsen felfedezve a map sem.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22478 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Nem megy ... látod, hogy nem megy ... mondom amíg a család összekészülödik, futok egy gyors map - t, és ez lett belőle
Írtam még egyet
Plazmacucci
Hiányozni fogszsirdond
ilyenre nem költökMás
Eljutottam oda, hogy a mapon megjelentek elder, és shaper map -k
Megcsináltam 3 - t , de igazából nem történt semmi... az lehet ?
egyik végén kaptam valami fragment - et talán ... azokat kell gyűjteni ?
Ha igen, az lehet, hogy nincs ilyen minden elder/shaper map - n ? -
válasz
Ha kihullik neki egy mirror törlöm magam a fórumról
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22452 üzenetére
Reggel gyorsan játszottam egy picit munkakezdés előtt. Sikerült vennem egy lightning leech-es amut (nem hibátlan, de legalább olcsó volt) és lassanként kezd tényleg működőképesnek érződni. A6-ban a prisonig mentem, volt három teljesen széttartó blight, mindet meg tudta oldani, én sem haltam le. Most már tudtam valamennyire figyelni arra, hogy mikor mit sütök el, szóval alakul. Most próbálgatom az alternatív skillbart, oda raktam a phase runt, arra úgy is csak akkor van szükségem, amikor nem akciózok.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22452 üzenetére
Hát ha megvetted, akkor nem veszek neked semmit
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22440 üzenetére
Kérj sith7-től, neki van egy csomó. Mennyit is mondott, hogy mennyi van neki, 40, vagy 400?
mondom... neki ez aprópénz
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22440 üzenetére
ugyan .... aprópénz
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22434 üzenetére
Tudom
Mire vársz?
Hát most már semmire ... most már meg tudnám venni ... csak olyan jól néz ki, ahogy ott van 2 db... eshetne még egy , akkor könnyebb szívvel költeném el
Ami volt, megint kinn van 1 exa - ért ... szerintem csóró ugyanúgy belefutott mint én, nem nézte mit vesz, csak hogy 1 exa ...
Hát azóta megnézem mi vár rám, mielőtt belépek egy mapra
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22432 üzenetére
Tudsz kölcsönadni?
Most még igen, aztán vennem kell egy 6L Bronn - t, és akkor teljes lesz a gearIgen, először, de az előzőt is elvittem lvl 86 - ig, és ha 10 chaos orb esett akkor sokat mondok
Most szemmel láthatóan több esik belőle, exát, meg eddig nem is láttam, most meg már 4 is kiesett ... azt csak halkan mondom, hogy lassan lesz annyi chaos orb, hogy venni is tudnék +1 - et
Fú, tegnap belefutottam egy nagy pofonba
T6 map, sárga , nem is figyeltem mi van rajta, elindulok, jön az első mob csapat, puff, halál ... mondom mi van ???
ok, újra nekifutok, visszakapocsolom az aurákat, ismét mobok, ismét halál ...Reflect dmg volt
... nem is kicsi ...
instant haltam, úgyhogy nyitottam új mapotTrollBalint
De igazad van, visszaveszek az arcomból, ha legközelebb esik egy , akkor azt csendben elrakom.Most kompenzál az RNG az előző liga miatt
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22401 üzenetére
Aha, megjelentek új arcok. Én ilyenkor lehetőleg mindig a max roll környékén nézelődök, ha már venni kell és tegnap csupa elszállt figura volt aktív. Most sikerült kifognom egy 25/30-as darabot 5c-ért, így azért kellemesebb.
-
Win-T
őstag
válasz
brunnehilde #22395 üzenetére
Ez jó, nem is láttam még. Berakhatnának egy ilyent az opciók közé kesztyűtől függetlenül is, lehetne e-penist méregetni.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22389 üzenetére
Aha, most megnéztem még egyszer, te sem nagyon használsz mozgás skillt. Úgy valóban csak két extra billentyű van. Na mindegy, még nem tettem le róla, meglátom mire jutunk egymással. (Viszont a kesztyű ára rohadtul felment, legalább is a jobbaké. 70-80c alatt nem is látni.)
-
Win-T
őstag
válasz
brunnehilde #22387 üzenetére
Azt a kill countert hogy varázsolod oda bal felülre? Menő ahogy aprít egyébként.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22387 üzenetére
nekem igazából csak a blight tartalom miatt kell bármelyik, azoknál viszont ha 3-4 teljesen széttartó szál van, messze lévő tornyokkal, akkor így is általában elbukom. Már csak a szoktatás miatt is átváltottam magamtól is a OoS-ra, de még mindig nem állt össze nekem az élvezetes játékmenet. Nem a build hibája, egyszerűen nekem ha a main attack mellett folyamatosan három másik gombot is kell nyomkodnom (mozgás, recall, OoS), plusz alkalmanként a flaskákat, az sok. Ez van, akinek mozgáskordinációs problémái vannak, az ne ilyen buildet játsszon.
Viszont jól láttam, hogy a legutóbbi PoB-hoz képest lecserélted a Wrath-ot a Herald of Thunderre? Kicsit csodálkoztam is, hogy MoM buildnél nem luxus-e az 50% mana lekötés.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22355 üzenetére
Sajnos a trapnál gond, hogy az aktiválási rádiusza szerintem erősen bugos. Úgy értem, leszórok 10 darabot egy nagyon szűk körbe, ebből mindig van három-négy, ami nem robban fel, hiába áll gyakorlatilag rajtuk a monszta. Ráadásul itt ugye nincs is semmi trap-upgrade passzív, szóval érdemes őket direktben a "fonalra" dobálni, akkor azért elég stabilan elsülnek.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22355 üzenetére
ide is köszi
Ma reggel sikerült árában eladni a chest - et, így most a vérnyomásom helyén van megint + esett egy blight map (T4), sárga, kiváncsiságból feltettem 20 chaos - ért, 1 percig nem volt ott, megvették azt is
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22341 üzenetére
Bocs, még annyi, hogy nekem nem okvetlenül a jobb sebzése miatt tetszik jobban a spire, csak az én pánikolós, a nagy kavarásból inkább kimaradó stílusomhoz jobban passzol az, hogy egy álltó helyemből le tudom tenni tőlem messzebbre, akár több helyre is és utána dolgozik, mint az, hogy mindig oda kelljen menni, ahol szükségem lenne rá.
A spiret kifejezetten bossok, blightok ellen szeretném használni. Az, hogy négy skillt nyomogassak és abból háromnál még az idejére is figyeljek, az én csökött koordinációs képességeimnek már sok
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22341 üzenetére
szerintem egy spire-ra vonatkozik a sebzés, de ebből hármat tudsz letenni, akár egymás mellé, akár három különböző helyre.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22337 üzenetére
Na, kicsit púpos gyerek, de alakul.
A flame dash egyelőre túl gyors nekem (sajnos), valahol mindig "összeakad" a recall és a flame dash cooldownja a brandek lejáratával, de ha csak szépen gyalogolok végig, akkor már kezd összeállni a ritmus. Pont Dominus előtt lett meg a Runebinder, az azért érezhető különbség a bossok, meg a nagyobb blight rarek ellen. Mostanra a brand is kezd magára találni, így már tényleg kellemes, amikor egy 10-12 fős packot "egyérintőzve" lenulláz.
Az orb of stormot bent hagytam szinteződni, egyelőre a spire a blightokon nekem jobban bejön, de majd kialakul.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22332 üzenetére
Azért raktam direkt be a két felkiáltójelet, mert nyilván nem a skill hibája, hanem én nem tudtam - remélem: még - belerázódni. Illetve lehet, hogy ahogy írtátok, alacsony szinten a brand recall még túl lassú.
Most ki akarom próbálni a lightning spire-ral, mert abból hármat is le lehet tenni, curse szórásra és a onslaught generálásra elvben jobb, mint az egy statikus OoS.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22327 üzenetére
Fent mutatja, hogy mikor van "attached". Megjelenik valami kör szimbolum benne annyi apró körrel, ahány branded van. Amelyik üres, az "detached", amelyik teli, az pedig attached. Orb of storm helyett a ball lightning nem jobb?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22320 üzenetére
Már A3-ban vagyok vele, egyelőre szoknom kell. Még automatikusan castolni kezdem a brandeket, ha jön egy pakk, nem igazán érzem, hogy mennyi ideig "élnek", a brand recall is elég lassú még, a Vall RF-et is rendre elfelejtem aktiválni, szóval majd meglátom. Még 13 pont van a Runebinderig, a Runesmith már megvan.
Minden esetre aki arra panaszkodott, hogy túl egyklikkesek a buildek, annak ajánlom, itt minimum négy skillt célszerű folyamatosan használni.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22316 üzenetére
Köszi!
Ügy döntöttem, kipróbálom, mert sajnos a chaos fire trapperem mapon már nem igazán muzsikál jól. A sebzés elég, de túl glasscannon lett (legalább is nekem), amin viszont csak a sebzés feláldozásával tudnék változtatni.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22308 üzenetére
A 6L Inpulsa megszerzéséig mi a jobb szerinted? 5L Inpulsa (és akkor melyik gem menjen tartalékba) vagy egy 6L rare?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22313 üzenetére
Vettem prophecyt a Queen's_Decree -hez. Hát elég beteg lett, eszembe jutott, akit láthattál, hogy milyen beteg gyorsak a minionjai. Eddig nem bírtak követni, ha mentem, most azt se látom merre vannak
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22308 üzenetére
Ahelyett, hogy csinálnál (nekem) valami fasza kis summoner buildet... de akkor majd csinálok én
És persze blight mapozni se hívtál -
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22283 üzenetére
ja, kérem ... akinek ilyen mákos loot - ja van , annak könnyű
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #22210 üzenetére
Tök érdekes, de én örülök annak, ha valakinek így dob cuccokat és egy kicsi féltékenység sincs bennem. GZ!
De az, hogy 5 map alatt 5 jeweller's orbot dobott összesen nekem az azért bosszant. Nem is értem.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22216 üzenetére
És jólvan, szégyellem magam, most jobb?
-
sith7
félisten
válasz
ööö ... hogy is volt, ... ja igen
"Szégyeld magad"
-
TrollBalint
addikt
válasz
Ne tudd meg mit szólok
egyébiránt gratula
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #22207 üzenetére
akkor nem néztem meg konkrétan, de most rákerestem a cuccokra:
Arborix: 25c
Voidfletcher: 20c
Dying sun: 100c
Omen on the winds: 1c
ezeket írja szükségesnek, de legyen még mondjuk egy tabula is a 6L miatt
Tabula: 15cAz így összesen 161c, 1ex most 165c körül van, szóval igen, kb 1ex a build
(hozzáteszem, ez sokkal inkább egy PoC, mint aktuális build és nem azért linkeltem, mert ajánlott, hanem mert érdekesnek találom az ötletet)
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22202 üzenetére
egy átlag usernél valóban csodaszámba mennie, de aki 2 armour setet is bezsebelt egy race event alatt, míg mások semmit, annak ez normál
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Utility curse immune pot folyamat fent azt levan tudva a tripla curse tobbi meg brute force kerdese
de gz kelett dodgeolni rendesen gondolom 😁
-
Har_melin
addikt
válasz
az szép, főleg ennyi hp/es/mana mellett.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22184 üzenetére
Most még , amíg az övet nem cserélem, 125 int van
De aztán írtam itt is, hogy a gyűrűket cserélni kell
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #22132 üzenetére
Na akkor egy jokis challange kie lesz elhetobb build?😈😁
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #22129 üzenetére
Storm Brand Champion?🤔🤔😁 perma forty egyebek
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22073 üzenetére
köszi, majd kíváncsi leszek rá. A champpal most teljesen leálltam, a négy-öt irányú blightok nem neki valók. A fire trappert nagyon jó döntés volt elkezdeni, azzal simán mennek. Ma még el akarok jutni vele odáig, hogy a Consuming Dark-ot berakhassam, a rare cuccok kivételével már most fullos a buildje - vettem neki kemény 65c-ért egy majdnem prefect 6L Infernal Mantle-t. Ha semmi másra, arra biztosan jó lesz, hogy a champpal mapozok, de a blightokat vele csinálom meg.
Ja igen - exa nekem sem esett még, de ezen nem vagyok meglepődve, nagyon keveset játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged