-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Amint beérsz az első faluba már ki is választhatod az első követ. nem sokkal később van még egy küldetés a mud flatson aminél ujra lehet választani követ.
Néha egyébként esik moboktól is.A kövek fejlődnek veled ahogy használod.
Én egy witchel végigvittem normálon. Most egy marauderbe kezdtem bele és most kezdem az ACT2t.
Fura tényleg hogy a pontokat amit szintlépésnél kapsz azt csak a passzív skillekre lehet pakolni de megszokható. Az meg hogy szerteágazó a fa az nem baj annyira. legalább látod hogy mit kell fejleszteni ha valahova el akarsz jutni. így el tudod dönteni hogy érdemes e nekiindulni vagy sem egy távoli tetsző dolognak.
Nekem az a fura hogy nincs pénz...
Csak érdekességképp szólok hogy a zombik még bugosak. ha vannak zombijaid és szintet lép a zobi feltámasztó kő akkor tudsz újabb adag zombit varázsolni ugy hogy a régiek is megmaradnak. állítólag ha van 2 zombi köved akkor is működik hogy mind a 2 kőből meg tudod idézni...
Illetve a portálon nem jönnek a faluba a zombik és ha visszajössz a portálon akkor már nem fognak követni a zombik akiket ott hagytál de cserébe ujra meg tudod idézni. a közeli ellenfelekre azért rátámadnak még ha nem is követnek téged...egyenlőre jól kihasználható ez a bug de valszeg hamarosan javítva lesz. én normált gyakorlatilag a zombikkal vittem végig.nehezebb fokozaton csak a faluig mentem be de nem tűntek már olyan hatásosnak a zombik mint normálon...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest