Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    válasz Har_melin #23051 üzenetére

    Pedig filléres darab. Ha azt veszem, hogy mire képes (simán viszi a T16-t guardianostól, mindenestől). A videó alatt ami van PoB link a cheap verzióhoz, már kb "elavult". Trollbalint is adott hasznos infókat, nem tudom, hogy csinálta. ;] :R Passzivon lett talán 1-2 változás, meg a gemeknél. Cyclone mellé bekerült a desecrate is + flesh offering már ott volt. Ezen kivül nagyon jó kis ötlet volt a spectrek mellé berakni egy blood magicet. Carnage Chieftainjeim vannak (frenzy charget generálják), csak kevés a manájuk és nem volt állandóan frenzym, amik egyébként +35% DPS-t adnak a zombiknak. Blood magic megoldotta ezt a problémát.

    Ami az árat illeti: sisak pár chaos, 6L fegyó 1,2-1,3 exa körül van. Geofris armour 5+1 link (nem kell a 6L) olyan 40-50c körül mozog. Shapers touch 5 chaostól, Alberons Warpath max strength-el 25-30c. A resistes jewellek nem max értékekkel 1-2c, unset gyűrűk life+str darabja 5-10c. Két efficient training + az amu kb 1 exa. Maga a build max 3 exa. Ehhez jön még az Animated Guardian és a Kingmaker, ami további 2,5 exa. Ez összességében nem drága. Szerintem. :U

    Trollbalint: nyugalom, vak vagyok, apróbetűs részt sosem olvasom. :DDD

    dbius: az se rossz megoldás, ha nincs szükség másik gyűrűre, de nem feleslegesek neki a dmg support gemek? Nem tudom mennyire turbózzák fel, de alapból elég gyenge a sebzése, tényleg nem arra lett kitalálva.

    Ja, új linket meg majdnem elfelejtettem berakni: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák