Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
amire biztosan szükséged lesz, az először is egy Currency tab (60c). Ha nem SSF játszol, akkor legalább egy premium tab (de ez lehet upgrade is, az olcsóbb), mert csak az ide berakott cuccaidat tudod beárazni és csak ezt tudod publikussá tenni, hogy a trade keresőjében mások is lássák. (30 vagy 10c)
Szerintem célszerű venni egy Gem tabot is, mert az uncut gemeket és a már meglévő skill gemeket is könnyebb ott áttekinteni. (30c)
Szerintem egyelőre ennyi. Havonta szokott lenni stash tab akció, mindig ugyanígy vannak leárazva. Ahogy látom a játékot, nem arról van szó, hogy hegyekben esik a loot, a legtöbb újoncnak szerintem egy hónap alatt nem fog betelni ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest