Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
amire biztosan szükséged lesz, az először is egy Currency tab (60c). Ha nem SSF játszol, akkor legalább egy premium tab (de ez lehet upgrade is, az olcsóbb), mert csak az ide berakott cuccaidat tudod beárazni és csak ezt tudod publikussá tenni, hogy a trade keresőjében mások is lássák. (30 vagy 10c)
Szerintem célszerű venni egy Gem tabot is, mert az uncut gemeket és a már meglévő skill gemeket is könnyebb ott áttekinteni. (30c)
Szerintem egyelőre ennyi. Havonta szokott lenni stash tab akció, mindig ugyanígy vannak leárazva. Ahogy látom a játékot, nem arról van szó, hogy hegyekben esik a loot, a legtöbb újoncnak szerintem egy hónap alatt nem fog betelni ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Starlink
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest