Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
amire biztosan szükséged lesz, az először is egy Currency tab (60c). Ha nem SSF játszol, akkor legalább egy premium tab (de ez lehet upgrade is, az olcsóbb), mert csak az ide berakott cuccaidat tudod beárazni és csak ezt tudod publikussá tenni, hogy a trade keresőjében mások is lássák. (30 vagy 10c)
Szerintem célszerű venni egy Gem tabot is, mert az uncut gemeket és a már meglévő skill gemeket is könnyebb ott áttekinteni. (30c)
Szerintem egyelőre ennyi. Havonta szokott lenni stash tab akció, mindig ugyanígy vannak leárazva. Ahogy látom a játékot, nem arról van szó, hogy hegyekben esik a loot, a legtöbb újoncnak szerintem egy hónap alatt nem fog betelni ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest