Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Bah, elkezdtem megunni. Minden bosst levertem T1-en, feljebb nem tudok lepni beleragadtam egy hulye limbo-ba, teljes gear csere kell maskepp a slotonkent csere az horribilis osszeg lenne es ugy is tul nehezkes/keves, kellett nekem rarity/chaos res combora gearelni...Nekialtam Sekhema-t farmolni 4bol egyszer se adta ide a junik chestet, sot, a 4bol 3szor nem adta ide a time lost/spectrum ladat se...
Nekifogtam felhuzni a poison burst Pathfindert, a dps-el nincs baj de vedelme az konkretan nincs. Evade lenne de valahogy minden eltalal, az ajanloban olyan gear szerepel ami nem realis, illetve ha valaki orba szajba farmolja a divine orbot temple-bol akkor annak esetleg.
Szoval most konkretan szo szerint gear hunt van csak igy hogy nem esik semmi ez uncsi...
Craftolni meg igencsak erdekes, abban a pillanatban hogy nem greater orbot hasznalok azonnal megtorolja es tonkrebaxa a cuccot t8-10 rollokkal. Aztan a greater chaos/exalted-bol azert nincs akkora boseg. Nem tudom lehet megprobalom alternalva a Sekhema/Temple-t de kell valami ami atlendit ezen a holtponton mert meguntam, nincs sikerelmeny, t15ot farmolni hetek ota ez nem az....Mar ahoz sincs kedvem hogy huzzak egy furry-t, maci v farkas tokmindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest