- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Bah, elkezdtem megunni. Minden bosst levertem T1-en, feljebb nem tudok lepni beleragadtam egy hulye limbo-ba, teljes gear csere kell maskepp a slotonkent csere az horribilis osszeg lenne es ugy is tul nehezkes/keves, kellett nekem rarity/chaos res combora gearelni...Nekialtam Sekhema-t farmolni 4bol egyszer se adta ide a junik chestet, sot, a 4bol 3szor nem adta ide a time lost/spectrum ladat se...
Nekifogtam felhuzni a poison burst Pathfindert, a dps-el nincs baj de vedelme az konkretan nincs. Evade lenne de valahogy minden eltalal, az ajanloban olyan gear szerepel ami nem realis, illetve ha valaki orba szajba farmolja a divine orbot temple-bol akkor annak esetleg.
Szoval most konkretan szo szerint gear hunt van csak igy hogy nem esik semmi ez uncsi...
Craftolni meg igencsak erdekes, abban a pillanatban hogy nem greater orbot hasznalok azonnal megtorolja es tonkrebaxa a cuccot t8-10 rollokkal. Aztan a greater chaos/exalted-bol azert nincs akkora boseg. Nem tudom lehet megprobalom alternalva a Sekhema/Temple-t de kell valami ami atlendit ezen a holtponton mert meguntam, nincs sikerelmeny, t15ot farmolni hetek ota ez nem az....Mar ahoz sincs kedvem hogy huzzak egy furry-t, maci v farkas tokmindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest