Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt árulja már el nekem valaki, hogy Tier 1-es térképen miért halok meg egyetlen egy dárdától? Áramos monkot csináltam, Cruel 3-ban egy érintésemtől halt mindenki, bossok kb 5mp volt mindegyik, gyakorlatilag nem haltam meg 1x sem, itt meg folyamatosan halok meg, nem értem
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök!