Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt árulja már el nekem valaki, hogy Tier 1-es térképen miért halok meg egyetlen egy dárdától? Áramos monkot csináltam, Cruel 3-ban egy érintésemtől halt mindenki, bossok kb 5mp volt mindegyik, gyakorlatilag nem haltam meg 1x sem, itt meg folyamatosan halok meg, nem értem
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van köze hozzá esetleg, hogy a mercenary miatt, már 11+on van az Atlas és így erősebbek a mobok, nem vágom, de nagyon ideges lettem most...a monk még csak 68-as nem 86-os mint a Mercenary 😳 Ja igen és mindez úgy, hogy gyakorlatilag fullos mindegyik resistance, chaosra immunis vagyok, és tök jó cuccaim vannak, fegyver is fullos stb...szóval itt valami nem kóser, hogy így sebződök!