- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Akkor van értelme, ha passzív gépet épít az ember, passzív táp, nincs házhűtő sem, s ha van VGA az is passzív. Amúgy meg nem sok értelme van.
Amúgy az én 100W-os CPU-n van egy sima 20e-res noctua hűtő. Átlag használat mellett házhűtők kikapcsolva, tápegység 0 fan, VGA 0 fan, s közel nulla hangja van.
-
omfgk
veterán
Meglepődnél ,hogy mennyire kicsi a különbség, hogy mit tud ez még tényleg full passzívban hűteni, amit más toronyhűtők már nem.
Nem viccből lett ekkora a hűtés, ekkora lamella közökkel.
Itt azért a Noctua masszívan számolt valamilyen fuvallattal. Az meg már nem passzív ha van a házban ventilátor elől mondjuk.Lenne ennek értelme mondjuk HTPC-ben, de oda egy ekkora tégla meg nem fog beférni...
Elképesztően kevés a ténylegesen olyan konfig, ahol ennek a Noctuának van értelme.Olyanból sokkal több van amikor a hülye megveszi mert azt hiszi ,hogy van értelme.
Lásd házhűtő azért van.Na ugyanaz a venti a bordára, minimum rpm-en és annak sokkal több értelme lesz.
És akkor a borda lehet kisebb. -
hapakj
őstag
nem, mert ha van ventilátor, akkor az nem passzív. Nincs olyan, hogy full passzív
passzív = nincs ventilátor
félpasszív = nem mindig működik a ventilátor.Ne már az egyértelmű fogalomra rakjunk még extra jelzőt.
hja, s ahogy a kolléga is írja ehhez nem értem miért kéne passzív CPU hűtés. Szerintem az én rendszerembe is beállítható, hogy bizonyos hőmérséklet alatt CPU fan off.
-
omfgk
veterán
Ez nem igényel passzív bordát.
Ehhez nem ez a Noctua hűtés kell, hanem egy 15 ezres sima dupla tornyos hűtés a megfelelő venti görbével.
Height (without fan) 158 mm Width (without fan) 154 mm Depth (without fan) 152 mm
Ezekbe a méretekbe kb az összes dupla tornyos dupla ventis hűtés belefér.
Tehát ott tartunk ,hogy ez a szar tényleg értelmetlen.
Mindezt 50 ezerért.
Értelmetlen hűtés hülyéknek.De ugye a képen is ott van a proci alatt a nagyon nem passzív hűtésű kártya.
Félpasszív. Fan stop-os.
Amilyen kéne ,hogy legyen a proci hűtés is.De továbbra is nyitott vagyok befogadni ,hogy mi értelme is van a full passzív bordának. Ha bármilyen ventilátor szóba kerül, legyen az házventi, vagy a bordára valamilyen ventilátor, akkor a választ értékelhetetlennek minősítem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest