Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- iPhone topik
Aktív témák
-
pedrohsi
tag
Szigorúan az alapokat, hogy legalább a koncepciót és az alapfogalmakat felfogjam:) Mivel a C számomra kb az ovinak felel meg és nekem a cél az egyetem:D átugrottam a komolyabb belemélyedést - minek erőltesssem a struktúrált írogatást, ha c++ már objektumos, pláne visualc++, amiről viszont volt saját könyvem és maga a proggy is megvolt. Sajna a programozás soha nem tudott lekötni annyira hogy nekifogjak, most is csak azért szántam rá magam mert tartok a bölcsészdiploma értéktelenségétől:D
Ahogy írtam nem is tudok annyi időt szentelni neki mint szeretném - mohaa, meg dőglés, meg pizza.
Ha befejezem az 1etemet, nekiugrok 1-2 tanfolyamnak, vizsgának oszt meglássuk.
Persze a Pascalnak - számomra főleg Delphinek - is megvannak a maga előnyei, nekem így kezdő fejjel és nem annyira kezdő tájékozotsággal a c++ és java vonal tűnt kifizetődőbbnek, relevánsabbnak. Persze szívtam is most, kellett 1 proggy forrkódja, jóhogy delpiben vót megírva:D
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest