- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMTH
csendes tag
Sziasztok volna egy kis problémám
Szóval van egy gépem amibe van két Winchester 1db(40GB) 1db(80GB) és most telepítettük fel a 40GB-ra a Linuxot is meg a Windowst is mert munka szempontjából kellett a Windows de a Linuxot használom. A 40GB működik nincs vele semmi gond viszont a PartitionMagical meg akartam particionálni hogy kettészedjem és legyen egy a cuccaimnak meg egy kis hely a melónak. A folyamat menetet tudom de viszont az van a 80GB-os ra írva hogy "BAD" ezzel mit lehet tenni?
-
Antonio
senior tag
up...
vagy türelmetlen vagyok?
-
Antonio
senior tag
sziasztok egy gyors egyszerű kérdés
2 HDD van a gépemberégin vinyomom a prtíciók FAT32 volt ill még van, NTFS-re szeretném átkonvertálni a partíciókat
adatok átmásolva partícioról törölve mindenkérdés mielőtt nekiálok PM-el (még soha nem csináltam) NTFS-be átformázni a HDD-t particióit kell/érdemes-e töredezteség mentesítést mittudomén® stb.
vagy rögtön mehet a formatálás NTFS-re (lehet láma kérdés de biztos ami biztos)
-
aesir
veterán
HELP Uraim!
Azonos vinyó, két partíció C és D. Átméretezni kívántam őket, D-t kisebbre, C-t nagyobbra, de a művelet közben elszállt az egész, totál kifagyott minden. Azóta nem látja D-nek a D-t, hanem a Partiton Magic ''PqrP'' partíciónak látja. Természetesen a D-n van minden ami fontos, mintegy 50 GB. Mit lehet kezdeni ezzel a problémával? Szeretném ha meglenne mindenem. -
robekri
addikt
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
Get data back for NTFS a te programod!
Gyönyörűen vissza fogja hozni adatokat! (elvileg)
Én sok cuccost visszamentettem már vele.
Üdv.: Robe -
lorcsi
veterán
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
itt van: [link]
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
GetDataBack, meg plusz 1 vinyó, amire visszaállítasz.
Legtöbb elszállás, töredezett meg a sérült fájl és szektor hiba miatt van. Ajánlott, sőt kötelező minden PM végzett beavatkozás előtt, az ellenőrzést le futtatni.
Ja meg előtte, menteni, menteni, menteni. -
Xenon01
csendes tag
válasz
DamonBounce #1 üzenetére
Szia
Én is jártam így a partition magic 8-cal. Amit tehetsz sztem egy recover program, de 100 %-os visszaállítást ne várj, illetve készülj fel hogy a visszaállítás egy nagyon lassú folyamat.
Üdv
A -
DamonBounce
tag
Nem találtam PartitonMagic topicot ezért nyitottam
A problémám az, hogy két partíció egyesítése után hibával elszállt (újraindítás után) a mappát amibe a beolvasztandó partíció tartalmát rakta pedig nem engedi megnyitni. Nem tudom benne lehet-e egyáltalán valami de reménykedek, az összes képem rajt volt.
Valaki tud valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest