Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ide meg egy olyan,hogy van benne zsír. Át van építve 1/2collra. Pöpecül meg lett csinálva Frankó hőálló van benne...de ez valami elektronika gebasz..
Vettek fel hibajegyet. De mondom én itt ezzel befejeztem. A performance fúrót elajándékoztam, ennek is ez lesz a sorsa... -
hzsolee
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Oké...ide lesz egy HEHE...😏
-
hzsolee
őstag
Na... ezt pofázom mindig. Hétvége van, project van, erre ez a hulladék elkezdi ezt... Még egy halom csavart be kéne verni, de ki tudja mikor fog elfüstölni. Eddig nem volt ilyen hangja... '23 decemberi szóval gari még él, de ez volt nálam az utolsó dobása. A többi ilyen szart már elajándékoztam
-
Sajnos a főni ilyen. De tény, ez a téma hanyagolós, senki ne csináljon ilyesmit.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Aki gondolom rohadt nagy patáliát csapna, ha teszem azt akkumulátorokat forgalmazna, és egy vevője ilyennel próbálkozna be. Meg aztán úgy néz ki feleslegesen írtam be tegnap, hogy a garanciális csalás témát hanyagoljuk.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
+1
-
Hát...a főnök trükközni akar. 7 hónap múlva a mostani 3 dobozt felhasználva vissza akarja küldeni őket, hogy ezek az újak, és meghibásodtak. előtte kell valami szakvéleményt csináltatni vagy mi...
De amúgy tuti nem döglöttek, hiszen dolgozott minddel vasárnap vagy mikor, csak most nem akarnak töltődni. Fűnyírás volt javarészt asszem.
Meg max 14 hónaposak, max.
-
hzsolee
őstag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Abszolút...mint minden manapság. Dögöljön be, vegyél újjat.. lehetőség szerint a gari lejárta után kb 5 percel. Ez a bt fícsör is szerintem f@szság. Most dolgozok vagy nyomogatom a telót?? Egy plusz hibalehetőség.
Régen a ni-cd/ni-mh akkuk idején még panel sem volt benne... aztán még sem halt ki a bolygó. Jó mondjuk azért ezek fényévekkel jobbak... -
domerator
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nincs túlbonyolítva a kezelése...
Imádom ezeket a régi cuccokat... ezekben még anyag vóóót. -
Nagya21
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
HAli!
A Lidl okostöltő csak akkor kezdi eltölteni a csont lemerült akkut, ha böködésekkel 7.8v-ról 10v fölé tudja vinni a feszültséget, mert akkor tudja , hogy 12v os akkuval van dolga.
Ha 6v alattira merült az akku akkor hirtelen felfut a fesz 7,6v-ra és akkor azt mondja, hogy ez egy feltöltött 6v-os akku, és nem tölti tovább.......
Az ilyen lemerült akkut meg kell bikázni, hogy kb 8-9v legyen a feszültség (lásd régi ruszki töltő), onnantól fogva a Lidl okostöltő feltölti.
Üdv Nagya -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
"Ez szerintem az Ytong-ot is feltöltené ha rákötném"
Ez jó
" Főleg ha többször is megismétlődik, szóval érthető ha ők is óvatosak."
Vagy, eskü eszembe jut néha: tervezett elévülés? Tervezett elromlodás....vagy hogyan mondjam.
Most itt az új 3 akksinál keményen figyelni fogjuk a garancia időt, dobozok eltéve, bt kikapcsolva, stb. Kicsit túl drágák azért ezek a kütyük... -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Meggyi001
üzenetére
Igen, sajnos van egy ilyen hátrányuk is, ez tény. Én autó akkumulátorral és a LIDL-s töltővel jártam úgy, amikor besz@rt a kocsiban az akku, és nem indult egyik reggel, hogy rá akartam tölteni, mondván kap 5 percet, aztán be is indul. Aham, de ez az okos jószág megmakacsolta magát, és azt mondta, hogy ő bizony nem tölti ezt a rossz akkut, szóval maradt a régi orosz jószág, ezt rákötöttem, 5 perc múlva indult is a kocsi. Ez szerintem az Ytong-ot is feltöltené ha rákötném.

Csak hát ugye már nem úgy van 30-40 éve, ha valami baj történik, mindjárt előveszik a gyártót, a forgalmazót, és fizethetnek keményen. Főleg ha többször is megismétlődik, szóval érthető ha ők is óvatosak.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez igaz persze
. Megmondom őszintén, hogy nem értek hozzá, csak valahogy az az érzésem, hogy túl.....bonyolítják a dolgokat. De lehet , hogy nincs igazam persze
-
"Jó mondjuk nekem van hozzá hegesztő...80-ért
"
Hát ez az
Amúgy nem értem, hogy miért bonylítják túl az ilyen akksis dolgokat. Ez lenne a dolga: lemerült -> feltöltöm -> használom.
Jó, amúgy értem persze, az nem biznisz senkinek, ha évekig megy egy akksi
Mármint a cégeknek nem az. A gyártónak. -
hzsolee
őstag
válasz
Meggyi001
üzenetére
10 db 21700-as cella van benne. Az a típus amit én vettem a DeWalt akkumhoz az most cakkpakk gyenge 38 dodó a tíz darab...kb12500 magyar buznyák. Azért három darabnál már az egyik ingyen van...
Jó mondjuk nekem van hozzá hegesztő...80-ért
Szerk.:
Ja ez csak akkor igaz ha nem a panel a rossz. Van, hogy csak a bizti megy ki, de úgy tudom hajlamos a bt is baszakodni.
Ha a bt nem fontos kapcsold ki, mert állásában simán túlszopja az akkut ...bár nem úgy néznek ki mint amik levélnehezékek a polcon
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Meggyi001
üzenetére
A farhát is akciós.

#972 Meggyi001
Hát igen, sajnos nem olcsók a nagy kapacitású minőségi akkucellák sem, és akkor azt még meg is kell csinálni. Az az igazság, hogy szerintem még akkor is esetleg csak minimálisan olcsóbb, ha meg tudod csinálni magadnak a cserét. Nem biztos, hogy megéri a befektetett munkát. -
-
PROHARDVER!
A garanciális csalás ajánlásokat hanyagoljuk!
-
-
Helló. Tudnátok küldeni egy képet vagy valami leírást, hogy a túlságosan lemerült akksit, hogy kell krokodil csipesszel feltölteni? Hogy hová kell rácsiptetni?
(szétszedés után persze)
-
Honda567
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
radi8tor
üzenetére
Pont azért, mert van amikor úgy kell használni, hogy két ragasztás között lehet más művelet is, amikor jó lenne kikapcsolni, hogy ne csurogjon belőle a műanyag. Mégis csak elegánsabb egy kapcsoló, mint a kábelt kirángatni. Nyilván nem kizáró ok, de a szememben ez egy hátrány. Korábban egy olcsóbb kínai sz@rom volt, amit anno még anyósom kapott ilyen termékbemutató kiránduláson, és mivel ő nyilván nem tudta mire használni, ezért nekem adta. De azon volt kapcsoló, és megszoktam, csak aztán szétment a belső mechanikája, ezért kellett cserélni, és akkor Parkside lett belőle.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bosch Professional ragasztópisztolyomon sincs kapcsoló. Kb felesleges, mert ha nem csurog belőle a ragasztó akkor minek kikapcsolni két ragasztás között?
Kihúzom belőle a kábelt (villany borotva kábel) ha végeztem. -
Honda567
tag
Sziasztok
Parkside ragasztó pisztoly milyen minőségben?
Lehet vele normálisan ragasztani ? Ritkán használom. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A magasabb feszültségű motoroknak azért jobb a villamos hatásfoka, szóval ebből a szempontból is jobbak a 20V-osak, arról nem beszélve hogy a nyomatékukat is sokkal könnyebb növelni.
De azért létezik kisebb 12V-os fúró is, ez speciel kicsi és erős (35Nm). Ráadásul 20000-ért adtak hozzá bitfejeket, fúrófejeket, töltőt és 2 (!) akkut is.
Lakásban ezzel szoktam mindent elvégezni, kb mindenre elég.

-
bigrob
őstag
Csak én gyűlölöm a 12V-os gépeket?

Annyival nem könnyebb mint a 24V, cserébe gyengébb mint a nagy tesó. -
radi8tor
MODERÁTOR
Július 14-én volt Németországban véve a boltban. Azóta a kollégámnál volt. Szóval kicsit többet vártam mint 1 hét

Mondjuk az fáj, hogy itthon 30k lesz az ára

De az nyugtat hogy nekem az itthon kapható változat van, hanem a sárga betétes.Akkuból viszont veszek még egyet, 12000 lehet kapni kinti rendeléssel, 10000 jó ár érte.

-
vlevi
nagyúr
-
Tangerine
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A csöve a legnagyobb gond. Túl merev/kemény. Olyan nagyon műanyag. A másiké sokkal puhább, hajlékonyabb. A konnektora is kissé fura. Ha be van dugva valami a konnektorba, akkor csak akkor hajlandó a porszívó elindulni , ha a bedugott gépet használom. Hiába kapcsolom át direkbe a porszívót, nem lehet vele csak simán porszívózni, amíg ki nem húzom a konnektorából a gépet. A másiknál megy akkor is, ha van a konnektorba valami dugva.
-
-
j.bravo
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
+ Tangerine
köszi mindkettőtöknek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha már Parkside, a héten kézhez kaptam a repülőrángatót.
#ytalert

Azért csak most mert úgy volt hogy majd repülőn hozom haza mert mennem kell Németországba. De kiderült hogy tilos ilyet felvinni a fedélzetre. Poggyászként feladva 40EUR lett volna ami rablás, DPD-vel haza küldte nekem a kollégám 16EUR-ért. -
domerator
veterán
PARK SIDE of the Moon
-
Nekem ez van, de ez régebbi, és úgy vettem észre, h nagyobb, mint a mostaniakat amiket árulgatnak.
Épitkezéseknél is használom törmelékfelszivásra.

Látom már más a számozásuk, és akkus is van belőle:
https://parksidegepek.hu/termekkategoria/porszivo-takaritogep/ -
j.bravo
addikt
Üdv! Hogy is volt, valamelyik száraz-nedves porszívó ajánlható (kvázi) műhely porszívónak?
Lakásfelújítás során keletkező, seprűvel nem (vagy túl nehezen) összeszedhető törmeléket illetve ugyanitt keletkező port kellene bírnia.
Az nem is feltétlen szükséges hogy vizes felületen is használható legyen; de persze előny.
Háztartási gép topikban nem merem megkérdezni mert #csakamiele* ami többszöröse a büdzsének, és ide overkill. Meg lakótérbe való.* esetleg dyson ha vanpénzlóvéraNemrég nálunk járt burkoló épp egy Parkside porszívót használt, és elégedett volt vele, de nem kérdeztem meg/nem írtam fel a típusszámot
annyira emlékszem hogy ez már/még olyan volt amin volt 230V aljzat.Ha már jó eséllyel nincs sehol, de tudjuk melyik Einhell modellel kvázi-azonos, az is jó lehet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
hl225
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Lombszívót tavaly ősszel vettem.
4-5x lett használva, szerintem jó.
Én a kerekek miatt billegést nem éreztem.
Néhány felszívott kő vagy dió a belsejében táncolva a szívóteret megüti, ahol ilyen világos pötty látszik kívülről, ezt csak azért írom, hogy nem tudom milyen erős anyagból lehet.
A torka elkoszolódik és a szívás-fújás váltás így csak pucolás után lehetséges.
De egyébként jó, elég erős (két fokozatú). Annyit mindenképpen megér.
Vezetékre figyelni kell, de egy villanyos fűnyírónál is. -
Tangerine
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hasonló van. A Lidlben vettem, ezer éve (talán florabest?). Szerintem 10 évig elő sem vettem, tavaly használtam először. Nyűglődés a vezetéket cincálni. Nagyon hamar megtelik a zsák, és mivel a port is szívja, nehéz mint a dög. A legnagyobb hibája, hogy túl közel vannak a kerekei egymáshoz ezért nem érezni, hogy mikor áll egyenesen, billeg jobbra-balra. A szívóereje viszont meglepően jó. Lehet hogy ez a Parkside teljesen más, de szerintem nem nagy kockázat ennniért, egy próbát megér, legfeljebb visszaviszed. Én most a performance 40V-os fújót várom már, azt mindenképpen veszek majd, ha lesz.
-
Tangerine
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én vettem egyet tegnap. Szerintem jónak tűnik. Ahol fulladozik a videókon a hozzászólások szerint azért van, mert túl vékony a hosszabító amibe dugták. Nekem biztosan elég lesz, mert a vastagabb ágakat úgysem darálom, hanem eltüzelem a cserépkályhában. Van nekem egy tárcsás/gyalulós, de az nagyon szenvedős. Lassú, eldugul, stb. Szerintem ez a darabolós fajta sokkal jobb. Nem is nagyon használtam már mostanában, főleg így hogy kéthetente ingyen elviszik a zöldhulladékot. Ehhez viszont összekell kötni csomagokba, és kihordani a ház elé, és az is elég macera.
-
És ez a lombszívó?
Van valakinek?Az akksis az mennyivel gyengébb ennél?
Használ valaki ilyeneket?
-
Jó ez az ágdaráló?
Olyan kis gyengének tűnik videokon Youtubeon.
Az egyetlen ami vonz benne, h 60ezer. Kellene a nyaralóba, ott még nincs ágdarálóm, akkor nem kellene hordozni a másikat hazulról.
Viszont ami nekem Alko van, az ugyan teljesítményre ugyanekkora, de nagyobb, masszívabbnak tűnik. Az egyetlen ami vonz ebben a Parksideosban, az az olcsósága, meg a 3 év garancia.
Meg ha itt azt mondjátok, h ugyanolyan, mint a többi ami hasonló ehhez, nyugodtan megvehetem.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
radi8tor
üzenetére
Hétfőtől lesz a másik endoszkóp kamera. Már látom is a konkrét különbségeket. Amit én vettem annak 5,5 mm-es kamerafeje van, ennek viszont 8 mm-es. Szóval autószerelésnél néha jobb a kisebb.
A kijelzője 4cm-el nagyobb képátlójú, gondolom némiképp többet is fogyaszt.
Ja és ehhez valószínű nincsenek kampók amivel ki lehet halászni a beesett tárgyakat. De lehet csak ebbe a prosiban nem írták le.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
A mostani multifunkciós detektorral van vkinek tapasztalata, hogy mennyire használható?
(10 éve amit vettem az kb a használhatatlan kategória volt. Egyedül csak az áram vezetéket detektálta ha folyt rajta az áram) -
Tangerine
senior tag
Csakis csúszósínes a.k.a. kihúzhatót vennék a helyedben, mert a kinézett darab 210-es lappal még egy laminált padlót sem biztos, hogy átvág. Lapok szoktak hozzá lenni a Lidlben mindenféle fogszámmal 2e Ft-ért. Nekem is ilyesmi Parkside van már régóta, a kihúzhatós verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja ok, a videót bejelentkezéssel lehet csak megnézni, ezért meg nem veszem elő a mobilomat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs túlbonyolítva a kezelése...

. Megmondom őszintén, hogy nem értek hozzá, csak valahogy az az érzésem, hogy túl.....bonyolítják a dolgokat. De lehet , hogy nincs igazam persze