Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Intruder2k5 #1284 üzenetére

De itt lehet van egy félreértés. Az SDS-es befogású fűró-vésőkalapács ereje a pneumatikus ütőműben van, amúgy csak egy gyenge erejű fúró ami csak ad egy forgást, amit ráadásul a tömegénél fogva kevésbé kényelmes tartani mint egy egykezes aksis ütvefúrót.
    Most nincs előttem adattábla, de kikapcsolt kalapácsmű mellett amennyire én tudom gyengébb a 3.1J-os SDS gép mint a 45Nm-es zöld fúró, összeadva az adapter miatti pontatlansággal nem szól a használata mellett érv, pláne nem a "gép ereje jól jött"...placebó.
    Az egyetlen alkalom amit eltudok képzelni ha a 10. emelet tetején lustaságból nem akarok lemenni a kocsiban lévő ütvefúró-csavarbehajtóért és azt gondolom a technológiából keletkező szándékosan-okozott veszteség kisebb mint az időveszteség a kocsihoz lerohanáshoz képest.

Az egyetlen ami előfordulhat még, hogy a zöld 20V-os 1J aksis kalapács-fúróban nincs rendes ütőmű, hanem a sima ütvefúróban lévő technológia van átalakítva.
    Ebben az esetben mivel erősebb lehet a motor mint a nagyobb SDS gépekben, így valóban bejöhet hogy a gép ereje jól jön. De ehhez azért kéne megerősítés az adattábláról.

A fekete 12V 1J-os amennyire tudom lekicsinyített pneumatikus ütőművel van szerelve, ott már megint nem él ez. De ebben lehet tévedek.

Új hozzászólás Aktív témák