Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De itt lehet van egy félreértés. Az SDS-es befogású fűró-vésőkalapács ereje a pneumatikus ütőműben van, amúgy csak egy gyenge erejű fúró ami csak ad egy forgást, amit ráadásul a tömegénél fogva kevésbé kényelmes tartani mint egy egykezes aksis ütvefúrót.
Most nincs előttem adattábla, de kikapcsolt kalapácsmű mellett amennyire én tudom gyengébb a 3.1J-os SDS gép mint a 45Nm-es zöld fúró, összeadva az adapter miatti pontatlansággal nem szól a használata mellett érv, pláne nem a "gép ereje jól jött"...placebó.
Az egyetlen alkalom amit eltudok képzelni ha a 10. emelet tetején lustaságból nem akarok lemenni a kocsiban lévő ütvefúró-csavarbehajtóért és azt gondolom a technológiából keletkező szándékosan-okozott veszteség kisebb mint az időveszteség a kocsihoz lerohanáshoz képest.Az egyetlen ami előfordulhat még, hogy a zöld 20V-os 1J aksis kalapács-fúróban nincs rendes ütőmű, hanem a sima ütvefúróban lévő technológia van átalakítva.
Ebben az esetben mivel erősebb lehet a motor mint a nagyobb SDS gépekben, így valóban bejöhet hogy a gép ereje jól jön. De ehhez azért kéne megerősítés az adattábláról.A fekete 12V 1J-os amennyire tudom lekicsinyített pneumatikus ütőművel van szerelve, ott már megint nem él ez. De ebben lehet tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest