- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomix
tag
Hello!
Én is Vodás vagyok! Szeptember óta!!! Addig pedig pannonos (bee) voltam! Picit későn, úgy augusztus táján tudtam meg, hogy hogy a pannon félperc alapú számlázásra állt át! Azért akkor, mert akkor néha neteztem és akkor eszembe se jutott, hogy szétnézzek a pannon oldalán, de elég fura volt, hogy régebben egy 3600-os kártya elég volt kb. 3 hónapig, aztán meg kb. 1,5 hónapig és nem használtam többet a telefont! Szóval augusztusban elszállt a telefonom(siemens c45) kijelzője és akkor kezdtem el szétnézni a pannon oldalon és megdöbbenve láttam hogy a számlázási egység fél perc! Eléggé felb*szódott az agyam! Nekem se kellett sok! Vodafone honlap nézés, telókiválasztás, tarifacsomagkiválasztás, bemenni vodafone üzletbe, megkérdezni hogy működik a számhordozás, hazamenni, régi papírokat elvinni, újakat kitölteni, fizetni és vidáman hazamenni új telóval, új szolgáltatóval, másodperc alapú díjcsomaggal és 5000 Ft egyenlegjóváírással!!!
Nekem eddig semmi bajom nem volt a vodával!! A hívásértesítő szolgáltatását nagyon birom! Van ilyen pannonnál vagy tébobilnál??
A pannon egy kicsit el van szállva!! A témobil meg nagyon! A témobila zt hiszi hogy azért, mert az előfizetések fele az övé akkor ő a befutó! Folyamatosan csökken az előfizetőinek a száma! Ennyit erről!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged