- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Decemberben, karácsonykor volt egy olyan lehetőség, valamelyik német magazin jóvoltából, hogy a PANDA IS 2009-hez lehetett igényelni fél éves aktivációs kódot, a másik fél évet pedig a PANDA SOFTWARE adta ajándékba. Meg is kaptam az aktivációs kódot, csak nem regisztrálta be, mert akkor már néhány nappal azelőtt megrendeltem a NORTON IS 2009-et. A NIS-licenc most jár majd le decemberben, s akkor akarom beregisztrálni a PANDA-t.
-
csaba1203
addikt
Én most tesztelgetem a 2010-es win 7 kompatibilis bétáját.Eddig minden tetszik automatán végzi a dolgát néha a tűzfal része kérdez valamit arra oda kell figyelni.A gépet nem fogja legalábbis nem vettem észre.A frissítések is csendben mennek napi 2-3. Más kérdés milyen a detektálása.Ezt letesztelhetnéd látom szoktál teszteket csinálni másik fórumokon
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Videós, mozgóképes topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest