- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"öreg Pana hívő vagyok"
Az "öreg hiba".
Nincsen olyan gyártó már a piacon, amely megérdemelné a hűséget.
A Panasonic képviselői pedig nem árulták el, hogy melyik OEM gyártókkal dolgoztatnak, bár elvileg a Vestel gyárában még mindig "csak" a low-end kategóriás készülékeiket gyártatják.
A többi televíziójuk nagy valószínűséggel a TPV valamelyik gyárban készül, viszont mivel európai üzemük elvileg csak Oroszországban van, a háborús helyzet és a nyugati bojkott miatt, ki tudja, honnan futnak be oda még megrendelések, és honnan nem.
A kínai piacon a TCL gyártja a Pana tévéket... És mindent egybevetve, szerintem a legvalószínűbb az, hogy különféle kínai gyártóknak adták ki bérbe a munkát.
Ami biztos, hogy 2022. márciusától a plzen-i gyárban már nem készült több televízió az európai piacra.
A "JX800E" tavalyi modell, szóval jó esélyed van még az ottani gyártásra. De nagyon egyszerű: megnézed a boltban, vagy online vásárlást követően otthon, ugyanis a készülék hátuljára mindig ráragasztják a gyártás helyét igazoló matricát. (Sőt, ha jól emlékszem, ki sem kell bontanod a dobozt, mert arra is ráragasztják ugyanazt a matricát.)
Ami a szervizt illeti... a helyetekben felhívnám a Videopart központi telefonszámát, és rákérdeznék.
-
kezo0
addikt
Ez a szervizes kérdés (igen, szerviz, rövid i-vel írjuk, mondom ezt nagyon sokaknak) engem is érdekelne, mert én nem hallottam még olyat, hogy a tévéket már ne a Videopart szervizelné. Igaz, mostanában nem is volt rájuk szükségem…
Ami a Vesteles gyártást illeti, én úgy tudtam, hogy ez csak a kisebb képátlójú, nagyon alap modellekre igaz, de lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Apple TV (3. generáció A1469) Komplett szett, dobozával!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest