Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz ZP67 #9087 üzenetére

"öreg Pana hívő vagyok"

Az "öreg hiba". :)

Nincsen olyan gyártó már a piacon, amely megérdemelné a hűséget.

A Panasonic képviselői pedig nem árulták el, hogy melyik OEM gyártókkal dolgoztatnak, bár elvileg a Vestel gyárában még mindig "csak" a low-end kategóriás készülékeiket gyártatják.

A többi televíziójuk nagy valószínűséggel a TPV valamelyik gyárban készül, viszont mivel európai üzemük elvileg csak Oroszországban van, a háborús helyzet és a nyugati bojkott miatt, ki tudja, honnan futnak be oda még megrendelések, és honnan nem.

A kínai piacon a TCL gyártja a Pana tévéket... És mindent egybevetve, szerintem a legvalószínűbb az, hogy különféle kínai gyártóknak adták ki bérbe a munkát.

Ami biztos, hogy 2022. márciusától a plzen-i gyárban már nem készült több televízió az európai piacra.

A "JX800E" tavalyi modell, szóval jó esélyed van még az ottani gyártásra. De nagyon egyszerű: megnézed a boltban, vagy online vásárlást követően otthon, ugyanis a készülék hátuljára mindig ráragasztják a gyártás helyét igazoló matricát. (Sőt, ha jól emlékszem, ki sem kell bontanod a dobozt, mert arra is ráragasztják ugyanazt a matricát.)

Ami a szervizt illeti... a helyetekben felhívnám a Videopart központi telefonszámát, és rákérdeznék.

• kezo0

addikt

válasz ZP67 #9087 üzenetére

Ez a szervizes kérdés (igen, szerviz, rövid i-vel írjuk, mondom ezt nagyon sokaknak) engem is érdekelne, mert én nem hallottam még olyat, hogy a tévéket már ne a Videopart szervizelné. Igaz, mostanában nem is volt rájuk szükségem…
    Ami a Vesteles gyártást illeti, én úgy tudtam, hogy ez csak a kisebb képátlójú, nagyon alap modellekre igaz, de lehet, hogy tévedek.

Új hozzászólás Aktív témák