Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsurf
őstag
válasz
NavySeal #4204 üzenetére
Sziasztok!
Én is egy CS650E-t vettem, de nekem eddig rettentően nagy csalódás. Bárhogy állítgatom, nekem elég sötétnek és fakónak tűnik a képe. Minden képjavítást kikapcsoltam, de semmi javulás.
HDMIn van rákötve IPTV, meg egy PI2 KODIval. A KODIval lejátszott film kicsit ki is lóg a képből, pedig újrakalibráltam, és a menüt jól is mutatja...Van valakinek valami jó 5lete, hogy mit és hogyan lenne érdemes állítgatnom?
Az 5 éves samsungom eddig agyonveriIlletve ez a tv anywhere csak neten keresztül megy? Valamit reklamált, hogy nem jut át a routeren, belső hálón meg nemajánl fel eszközt...
A Legjobbakat!
-
vycman
tag
válasz
NavySeal #4199 üzenetére
Itt az előző oldalon pont volt szó erről a 100Hz témáról, olvass vissza. (Szerintem ahogy te értelmezed úgy valós 100Hz) A NAS -ról nem ömlesztve hozza be, de amúgy alkalmazásban azt tudod állítgatni, hogy hogyan kívánod megjeleníteni, milyen csoportosításban stb. A twonky is tud olyat sztem. Nálam a Serviio pl. most külön szedi a sorozatokat, filmeket stb. és ezeken a mappákon belül is részek szerint vannak mappában a sorozatok. Úgyhogy ezzel nem lesz gond.
A vásárlás után bescanneled a számlát, meg bepötyögsz pár adatot a tv-ről a pana kiterjesztett garancia regisztrációs oldalán, és megkapod az 5 év garanciát. Előttem írták, hogy sony-ra lehet venni 5 év garit, ami mindenre kiterjed. Én Euronicsben vettem a TV-t, ott felajánlották nekem Panára is ezt. Pl. beázás, törés, sérülésre. Úgy emlékszem 15e körül volt, de én nem kértem. -
Dareiosss
senior tag
válasz
NavySeal #4195 üzenetére
Nincs trükk, csak ugye a Pana már Csehországból irányít, és sok garis tapasztalat sem volt a fórumokon, persze lehet azért mert nem romlanak el
Ezért írtam, hogy biztosabb, nem hiszem, hogy rossz lenne a Pana garija. Csak a Sonynál lehet rávenni az 5 év biztonságot, és ha bármi történik vele akkor cserélik, ezért lett a w755, ami szülőkhöz került. Az X85 őt meg a nagyon kedvező ára miatt vettem, na meg a Triluminos miatt, viszont feketében picit jobb a W755, ahogy a CS630 és a CX700 is.A w755 és a w805 között csak a 3d, a w808 csupán más dizájn.
Amúgy ez tényleg Pana topic, szóval ha sonyról érdeklődsz a sony topicban másoknak is van tapasztalata. -
Dareiosss
senior tag
válasz
NavySeal #4193 üzenetére
1 hónapja volt az 55" is 255.
A 55w755 meg 220.
Azért én figyelném még, lehet lesz egy végső akció van még pár helyen készleten ha jól láttam.
De nekem a CS630 nagy kedvencem én csak a biztosabb sony garancia miatt választottam a W755 őt, meg mert akkor pont 20 ezerrel olcsóbb volt. -
blakey
titán
válasz
NavySeal #4170 üzenetére
Ahogy korábban írtam, bár nincs CS630-am (AS640.em van) de SMB-n tökéletesen kommunikál és a normálisan, szabvány szerint kódolt filmeket simán viszi. NAS-ról filmezek én is, bár nem tv-vel.
Szerintem a pana lejátszó része semmivel sem gyengébb (SMB miatt talán jobb is), a többi smarttal sincs különösebb gond, képminőségben meg jobb az LG-nél. (gyerekeknél egy LF650V van
)
-
Dareiosss
senior tag
válasz
NavySeal #4170 üzenetére
Maradhatsz a Sonynál is, W755, W805, androidos mind 2, felnyomod rá a kodit, és tökéletesen kezeli a feliratot, sőt beállíthatsz automatikus letöltést is. Én is NASról filmezek a kodi megoldja a SMBt is, gyors és könnyű kezelni is.
Az lf652 től sokkal szebb a CS630 képe, kivéve ha IPS párti vagy, viszont a gyári média lejátszója nem egy álom. Lejátszik mindent, de nem egy kodi.
blakey a felíratok lejátszását a CS630on jobban ismeri, én azt nem próbáltam rajta. -
blakey
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest